• Madve
    Ha nem sarkítanál egyfolytában, és figyelmesebben elolvasnád, amit írok akkor nem írnál ilyeneket. Észre vennéd, hogy első körben a leírások felületességét kifogásoltam típusoktól függetlenül, amik alapján az ember az igényei alapján kiszrheti a megfelelő készüléket. Szerintem egy ilyen leírásnak a lehető legrészletesebbnek kell lennie, hogy bármilyen szempontból vizsgálható legyen az adott készülék.
    Felhoztam példának két készülék leírását két különböző gyártótól és szembe állítottam bármelyik iphone leírásával, mellette kijelentettem, hogy nem típusvitát akarok kezdeményezni. Ehhez képest te mégis kiválasztottad az n8-at vmi oknál fogva.
    Aztán azt mondtam, hogy sok embernek komolyabb tudású telefonja, mint amire szüksége van, és nem is feltétlenül tudják kezelni. Te ebből azt vetted le, hogy én tudom kinek mi kell.
    Az alkalmazásokat meg nem kifogásoltam, mivel szinte bármelyik elérhető bármelyik platformra, ha meg nem, akkor max pár hónapon belül elérhető lesz, vagy lesz egy jó alternatívája. Tehát én nem az alapján döntök, hogy van-e facebook a telefonon.
    Egyébként meg az fm transzmittert, az usb otg-t, a bluetooth 3-at (ami teljes érték) is hasznos dolognak tartom, és ezek olyan dolgok, amiket nem tudsz letölteni. Én személy szerint a feledésbe merülő infrát is vissza raknám a telefonokba, ki tudnék vele váltani egy raklap távirányítót a garázskaputól a tv-ig.
    Neked meg annyit, hogy próbáld objektívebben több szempontból vizsgálni a dolgokat, akkor sarkítani is kevésbé fogsz...