• Balumann
    "-Az, hogy judeokeresztény egyház mit csinált, az egyrészt nem ide tartozik, másrészt pedig ne rajtam kérd számon, ne tereld el a lényegről a figyelmet. Az viszont, hogy nem azokat próbálod cáfolni, amiket konkrétan kiemeltem, hanem megpróbáltad elterelni más témákkal a figyelmet, az azt jelenti, hogy nem tudod cáfolni amiket kiemeltem."

Hazudsz, mert azokra is kitértem, pláne a #92 -es válaszomban. Mindenre válaszoltam, és kiemeltem jónéhány ultranagy baromságot is abból, amit belinkeltél, amik már tényleg fel is dühítőek. Másrészt meg igenis ide tartozik, ép eszű ember már ezeknél shiftdelezi ezt a pdf-et meg bezárja az oldalt.

"Ennél elképesztőbb, hatalmasabb öngólt nem is lehetne elképzelni, mert ponthogy ezek az állatok (is) azok, amik szarrá cáfolják darwint, ezek ugyanis többszázmillió(!!!) éve változatlan formában lézteznek... "

Csak úgy elárulom, hogy ma sem létezik két teljesen ugyan olyan nautílusz, apró eltérések mindig vannak, genetikailag és hát valahol látszólag is (habár a genetika egy kicsit összetettebb, működéséből adódóan nem minden aktiválódik, ami elvileg lenne). A másik amit nem árt tudni mielőtt a hülyeségeket tovább fújod, hogy ez az ég világon semmit nem cáfol az evolúcióból. Az tényleg cáfolta volna, hogyha nem találnak más átmeneti fajt, ezzel szemben iszonyat sokat találtak, ami még ígyis rengeteg tudatában annak, hogy mennyi esélye van, hogy valami fosszilizálódjon.

"-Ha nem tudod felfogni, hogy a lassú, kis lépésekben történő, fokozatos fejlődésről alkotott elméletet már rég feladták a józanabb evolúcionisták, és ehelyett bevezették a robbanásszerű fejlődés elméletét, akkor én ezt többször nem vagyok hajlandó leírni. Lásd #70-es hsz."

Azok adták fel, akik inkább jobb üzletet láttak abban, hogy az embereket félrevezessék ilyen dumákkal. Pont hogy a tudomány az, ami egyre inkább alátámasztja a Darwin után még jóideig gyakorlatilag teljesen elutasított evolúciót, illetve végre meg tudta magyarázni illetve bizonyítani sejtbiológiai, genetikai, és régészeti szinten is azt, hogy Darwinnak szinte majdnem mindenben igaza volt.

A dokumentumfilm amit belinkeltem amúgy tényleg sok dologban hiányos illetve pontatlan, ettől függetlenül igaz.