KillerBlue#53
Uram Jézus! a világ tele van azokkal akik gyűlölik a scriptelt jeleneteket. Teljesen tönkreteszi a játékélményt az a nyomorult legfeljebb 15-20 másodpercnyi idő amire elveszik az irányítást. Csodálom, hogy nincsenek tele a hírek azzal, hogy hányan haltak bele. És csak jelezném, hogy a scriptelt jelentek rendszerint a történetet viszik tovább.
"Ellenpélda: PoP is teli van ilyennel, ott viszont beleillik, nem érzed úgy, hogy elvették az irányítást/ megszakad a játékmenet"-> Már ne is haragudj de ha elveszik a kezemből az irányítást akkor én azt érzem, hogy elvették a kezemből az irányítást tök mindegy mennyire ragad magával a játék.
A szelektív látást azért írtam mert úgy csináltál mintha minden külső nézetes játékot Hack 'n' Slash-nek tituláltam volna, közben pedig ezt írtam ->"hack 'n' slash/akció/ügyességi" Szóval nem értem, hogy mit nem értel.
"Köze nem volt hozzá, hogy a nehézségét szidtam volna."->Tudom, hogy nem a nehézséget szidtad ez csak saját megjegyzés volt. Nekem fél órányi hadonászás után jól esett az a kis ugrálós rész. És ilyen alapon kb. a fél játék időhúzás volt a Vader-el való küzdelemig.