• Julius Caesar
    Sajnos egyet kell értsek veled (nem a vitában, hanem az észrevételeidben). Maga a játék rendkívül profin kivitelezett, látszik rajta a szakértelem. CSak hogy ötlettelen, monoton és tényleg nincs nagyon benne nehézség.

Viszont egy picit hadd védjem meg (nálam az, hogy SW sokat húz). Rövidnek rövid, könnyűnek könnyű, de van egy célcsoport (most hogy kik azt ne firtassuk), akiknek ez kell. Lefed egy piacot. Nyilván vannak olyan játékok amiket te szeretsz, azokat kell tolni.

Másrészről vannak casual gamerek is. Én is az utóbbi 1-1,5 év alatt ebbe a kategóriába csúsztam. Egyszerűen nincs se kedvem, se időm, se igényem MMO-zni, vagy több hetes RPG-ket tolni vagy akár csak CoDozni, mert a 12 évesek lealáznak, és az nekem nem fun. Ellenben egy ilyen játék nekem pont jó volt. Most így lezavartam egy hétvégén, egy-két havi játékadagom ki is van pipálva.
    Persze 13k vaskos érte, és elég nagy lehúzás.

Szóval igazad van persze, de az éremnek két oldala van. Amúgy ezzel a három csillaggal egyetértek. Tízes skálán nálam 6-7, de csak mert SW.

ui: HL2 amúgy a kedvenc FPS-em, a hangulata miatt. Az se egy hű de sandbox játék, de szerintem a jó lineáris játékoknak is van helyük.