• Molnibalage
    Ettől még a tény tény marad, hogy közvetlen hatása annak, hogy leromboltak 1-2 hidat Belgrádban nem sok volt a népirtásra.

A kórházas részre értettem. Mi a francnak bombázna szándékosan egy kórházat bárki méregdrága eszközökkel. Semmilyen szinten nincs értelme.

És egy F16 vs. Mig 23 összehasonlítás... nos ugye nem ugyan az a generáció,

Ez a lényeg jóreggelt. Még mindig ezt gyárották tömegesen, mikor kint már 4. gen típusokat 10 éve. No, erre varrjál gombot. A durva az, hogya MiG-23 a MiG-21 váltótípusa volt, de a a MiG-21bisz variánst 1982-ig gyárották. A 23-as gyártásával egyidőben hagyták abba. Na, ez volt a nagy SZU szintje. A régi cuccokat tolták tömegsen, de a 4. gen gépekből - inkább csak szovjet szinten, mert az elektronika nem ütötte meg a 4. gen-t és a hajtóművek üzemideje sem - kevesebb készült, mint a nyugati gépekből. Ennyire telt a nagy SZU-tól...

És szerinted ez ma hogy nézne ki? Költői kérdés volt, nem kell rá válaszolnod.

Akkor meg minek teszed fel? Ma kb. felannyi idő alatt is végeznének kevesebb géppel is.

Az új gépek nagyon drágák. Viszont mitől is nem hatékonyak? A harcászati hatékonyságot ne keverd már össze azzal, hogy ez mennyibe kerül. Mondjuk a COIN gépek egyetlen hátránnyal bírnak. Soha nem lesz olyan reakcióidejük, mint egy jet vadásznak. Nagyon sokat kell szétszórni belőle a megfelelő lefedettséghez.

Miért keresnélek pirviben? Bocs, de ennyi hülyeség után nem is tudom, hogy minek válaszolok neked. És ez nem bunkóság. Ez tény. Alapvető fogalmakkal és tényekkel sem vagy tisztában. Ha elolvasod, hogy mit írtam, akkor talál rájössz. Bár ezek után nem hiszem, hogy el fogod.