nem mondtam h irigy és csoró vagy ez kb hidegen hagy.csak ne állits oylan dolgokat amik a te véleményeden alapulnak de ugy adod elő mintha ha közvélemény kutatásból szürted volna le.jelenleg az iphone 4 a legjobb telo még a 3gs is veri a teelfonok 99%át.technikaliag.ez sztem tény.amire azt mondom h elfogadnám az a samsung galaxy vagy htc hd2...és bevalom andorid jön felfele és mostmár a többi gyártó egyre erősebb telokat készit...DE mint irta itt valaki
"Fél-1 év múlva az ilyen kaliberű telcsiket android oprendszerrel 30-40 ezerért vágják majd az emberhez."
én lennék legboldogabb ember...de ez biztos nem igy lesz.hasonló kaliberü telefonok is hasonló árban vannak mint a 3gs ami tudasban egyezik velük...a 4 meg zászlós hajó...
a lényeg az a mondokámnak h a többi cég is hasonlóan fogja-vagy már áraza telefonjait ha hasonló képeségekkel bir.sőt mint sok nokia szar még tulis van árazva..persze hardwareeresen értem mert az android soft nekm is tetszik.
ugyhogy bárhogy lehet köpködni jelenleg az almások vannak az élen.ha ez változik??leszarom akor mást veszek vagy másra mondom jó.nem vagyok alma buzi..