Itthon is elrajtolt az iPhone 4

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ferrarival nem tudom felvinni a telekre a kapalogepet, Megane Grandtour-ral igen.

http://gaborszantai.co.uk/

fergusonpapa
ez olyan h a cigók fuxra kocsira adnak vizre samponra nem...más példa..van akik ruhára költik miden pénzük más uyganazt a pénzt piára vagy mekibe...ésleszarja h öltözik.midenki más.de ne jelentsünk kiolyat mint párhozzá szolással lejjebb volt..h õ vélemnye az helyes tbbségre igaz..

www.icewebhu

5c0rp330n
lenne ra penzem, meg az itthoni horribilis aron is, szoval nem nyert. a gond ott van h nekem feleannyit sem er, mint amennyiert adjak jelen pillanatban, pedig egeszen biztos vagyok benne h tobbmindenre tudnam hasznalni, mint az erte sorbaallok 90%-a.

fergusonpapa
aham..végeztél közvélemény kutatást???mutasd már meg..imádom mikor levegõbe beszélnek.mert én iphone ha nem lenne max samsung galaxy s-t vennék..és azis 130e..

www.icewebhu

passatgt
és java nem = javascripttel

passatgt
nem arra gondolok(akinek írtam, az sem arra gondolt), hanem arra a java-ra, ami a böngészõkhöz feltelepíthetõ, mint a flash például

Egy kicsit nezzetek mar magatokba, marmint ti, az elvakultabb fajtabol valo almauserek, mert ez a "csoro vagy, irigy vagy" erveles ... hat eleg karcsu.
Felvilagositalak: vannak emberek, akiknek van ra penzuk, sot, tovabbmegyek, nincs bennuk egy csepp irigyseg sem. Egyszeruen csak a hatranyai miatt nem vesznek almatermekeket. Meglepo, nem igaz?

GregSB
Autópályát, parkolást tudsz fizetni a SIM menüben. Built in fícsör :)

Telefonálni lehet már vele? Vagy még mindig csak gumibugyival fogva van elég térerõ?
Nem támogatja a Java-t? És akkor ha Izishop alkalmazást szeretnék rá telepíteni, hogy bérletet vehessek Pécsen a telefonomra, vagy autópályamatricát, vagy parkolást fizetni, stb, akkor nem tudnék vele. És még FM rádió se fért bele. Twice as amazing...
LOL! <#eplus2>

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Leginkabb az osszes tobbi....nem igazan ertem a kerdesed...az osszes jatek,bongeszo(opera mini),blizz mobil authenticator java a mobilomon....
fergusonpapa
meg mi...fa..nak...mikor a gépenen is sokszor rosszalkodik ...FELESLEGES

www.icewebhu

passatgt
mert a java-t melyik mobil platform támogatja?:)

Ezen rengeteg vita volt mar...es igazat kell adnom azoknak akik azt mondjak,hogy ne legyenek hianyosaggok..Ha adott 1 10k huf-os telefon es adott 1 150k hufos,akkor ne legyen SEMMI, amiben a 10k hufos jobb..SEMMI!
Se design,se sofware,se hardware...es lehet,hogy a 4. generacios Iphone mar minden tekintetben jobb mint 1 belepo szintu mobiltelefon,de az 1. generacios tuti nem volt az es mar az is vilagmegvaltokent volt hirdetve..
(bar ha nincs benne Java..ehh..akkor meg ez is szar..edit: utananeztem,tenyleg nem tamogatja a java-t..ennyi..)
Lattam,probaltam (volt melohelyemen Iphonerol hallgattuk a zenet..nem rossz telefon,gyors bar a felhasznalok valoban nem hasznalnak Tinman altal felsorolt dolgoknal tobbet....lezerkardhang szimulalo, meg kis csumesz a kepernyon,ha nyomogatod meltatlankodik,meg ha mondasz neki vmit visszamondja..ilyesmi..awesome)
GregSB
Ki tudod kötni TV-re, van hozzá kábel (és nem csak méregdrága Apple kábel, ebayrõl megveszed az utángyártottat pár dollárért szállítással együtt).

Net böngészés... 1 év alatt összesen 1x hiányzott a flash, amikor egy étterem telefonszámát akartam megtudni, aminek volt olyan okos a webfejlesztõje, hogy flash only honlapot csinált neki (2010-ben tartón lõném aki flash only honlapot csinál, de ez más téma). 1 perc alatt megoldottam a gúglival a problémát.

A backlit-szenzoros fényképezõje nagyon jó képeket és videót csinál. Lehet nem jobbat mint az N8, de nem lehet ez a telefon se mindenben a legjobb. Nincs olyan telefon ami mindenben a legjobb (Az N8 sem az, az meg sok más téren van elmadarva az iphonetól)

Akárhogyis nézem, azok a hiányosságok amiket felsoroltál nagyon sok embernek nem kritikus tényezõk. Teljesen normális hogy valakinek jó választás az iPhone.

Én egyébként ott voltam az Arénában a nyitáson, és szerintem egy profin megszervezett és levezényelt média / marketing esemény volt. Az mondjuk kicsit gáz hogy egy telefon miatt volt ez az egész, ezzel már nem értek egyet. De valahol ezért iPhone az iPhone, semelyik másik okostelefon miatt nem rendeztek volna ilyet. Valahol hogy ennyi pénzt fektetnek a marketingbe egy ilyen sokadrangú országban is mint Mo. jelzi, hogy mekkora céggé is nõtte ki magát az Apple.

Egyetértek!!!
Persze a listához még:
- Navigáció
- Játék

Jó az Iphone, de buta (sms státuszt még mindig nem tud).
Vannak igazán zseniális vonásai, pl az átlagnál szélesebb kijelzõ, némító pöcök.
Szóval a kevésbé sznob, de igényes vásárló egyre inkább az android felé kacsingat.

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

Tinman
Java támogatás hiányát kihagytam... pedig ibankom is only azzal megy, egy csomó más dologról nem is beszélve.

Mindegy, fõ, hogy lehet kapni :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Na...

"Korábban hírt adtunk az iPhone 4 hibáiról, most az Apple is megerõsítette, hogy gondok vannak a készülékkel. Továbbá egyelõre pletykálják, hogy már dolgoznak a hibán és hamarosan jön a frissítés, mely megoldja az antenna problémáit. A gyártó a készülék megfelelõ tartását javasolja megoldás gyanánt."

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mit használ egy okostelefon user !!!!ÉVEKIG!!!! a telefonján:

- telefonál
- ébresztõóra
- sms-t ír, vezetés közben is... ezen mondjuk vakon lehetetlen.
- netet böngész, email... flasht ezen mondjuk nem.
- fényképez... a 12 MP N8 árnyékában ez elég felejtõs még mindig, fõleg szaros led vakuval. Hint: Xenon, Carl-Zeiss.
- videot rögzít, kár hogy alapból nincs benne képstabilizátor, ráadásul Dolby Digital Plus se, nem úgy mint a konkurensnél
- nyaraláskor ráköti a TV-re filmet nézni... vagy nem, mert nincs HDMI, se tv-out se semmi, nézd a kis szar kijelzõn, ha akarod
- FM rádió az nincs, mert már gáz ugye? Nem, nem az, nem mindenhol van ám Wi-fi, meg 3G.

Tévedés ne essék! Zseniális a készülék, mind küllemre, mind a belbecs tekintetében, de egyszerûen bicskanyitogató, hogy ennyiért MÉG MINDIG vannak hiányosságai. A legnagyobb, probléma pedig az vele, hogy hiába van negyvennyolcezer-hatszáztizenkettõ fantasztikus applikáció, ha ezeket HOSSZÚ TÁVON, a napi használat során nem használja a user.
Lassan elfut rajta az Oblivion, de alap dolgokban hiányosságokkal küzd. Talán majd az 5.

Ez egy 140-150 ezret érõ telefon... max!

Lehet vele telefonálni, és nem adtak ki javítást, mert nincs mit javítani.
Ez az a hibás iPhone széria amivel mindent lehet csak telefonálni nem?
Vagy már kiadtak rá javítást?
Szerintem ennyi pénzért benne hagynak egy használt mobilt amin fogsz tudni.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

narumon
Hát mondjuk kissé nehéz vele telefonálni....

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Használt Suzuki Swift. Még az is hasznosabb és jobban megéri.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

narumon
vicc emberek pofáznak róla, csóró+léhûtõ+tájékozatlan+irígy emberek. Akinek nem kell ne vegyen, megérdemli.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Azért azt ne mondd, hogy ezek nem pofátlanul magas árak - s igen, errõl jelen esetben inkább a T tehet. Remélhetõleg csak a türelmetlenebb, külföldrõl rendelni nem tudó/-akaró réteget fölözik le amíg a többi szolgáltató be nem hozza a kínálatába"

Én meg pont pozítivan lepõdtem meg az ár esetében. Alig drágább mint külföldön. Hozzátéve, hogy nekem igy is úgy is T kártyám van, az elõfizetés nélküli 155e az szerintem elég baráti ár, külföldön sem olcsóbb.

Szabad országban élünk! Mindenkinek jogában áll konzumidiótának lenni ha megteheti. Ha megteszi, tegye, csak ne kérje ki magának, ha leidiótázzák. :D
"Bírom mindenki az árakkal,meg magával a termékkel fikázódik! "
Most mondd meg, hogy itt mi másról lehet még beszélni? Gondolom, ha valaki feltenne egy konkrét kérdést, akkor arra kapna választ, de így nemigazán tudok más témát, amirõl lehetne itt beszélgetni. :)

Those who wish to follow me I welcome with my hands

MrSpock
Bírom mindenki az árakkal,meg magával a termékkel fikázódik! Nincs pénzem rá,nem veszem meg,kész ha lenne vennék. Miért is? Ugyanazért mint mások vesznek 50milliós autót,holott egy 5milliós is majdnem ugyanazt tudja,vagy 6miliós panel ahol meghúzod magad,vagy 600milliós ház. A lényeg aki megteheti és kell neki,az vegyen! Tököm tele van már,hogy minden fórumon,topikban csak a fikázások mennek,legyen bármi az adott téma! Nekem ha valami nem tetszik,nem megyek be és elkezdem szidni hogy de szar. Nekem sosem volt apple termékem,de lehet nem is lesz,mert nem tehetem meg,de ezért nem szidom!

Go Jeff Go!!!!

Az iPhone pont az ára miatt az, ami. Ha töredékéért árulnák, akkor már nem lenne olyan menõ.

Those who wish to follow me I welcome with my hands

asysoft
Azért azt ne mondd, hogy ezek nem pofátlanul magas árak - s igen, errõl jelen esetben inkább a T tehet. Remélhetõleg csak a türelmetlenebb, külföldrõl rendelni nem tudó/-akaró réteget fölözik le amíg a többi szolgáltató be nem hozza a kínálatába - csak nehogy koppanjak<#idiota>

/*WTF?!*/

Gondolom csak a legelsõvel van gondod. Nincs pénzed megvenni, ezért inkább rá se nézel. Ciki :)

LZ forever

ahogy azt valaki írta a hasonló cikknél azért nem mindegy hányan veszik ezt mert amíg ilyen horribilis áron is van rá kereslet addig sose lesz olcsóbb pedig nem éri meg az árát...nagyon jó telefon én elismerem de nem ennyiért...ha rájönnének hogy ez túl van árazva és fele áron adnák akkor mindjárt más lenne a helyzet de amíg van aki megveszi ennyiért hülyék lesznek olcsóbban adni... hát ez itt a baj.
fergusonpapa
ezt mondom midenki azt csinál amit akar.az meg h szerinted hülye nem érdekel mert lehet vélemény.csak ne céltalan fikázás leggyen mert atólfalra mászok h szószerint csak azért fikáz mert jól esik neki meg unatkozik péntek este..

www.icewebhu

Julius Caesar
Leszarom. Akinek ez kell és megéri vegye meg. Magánpénz, szabad ország. Jogod van hülyének lenni.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Erre jó egy normális telefon is barátnõvel. Ja és olcsóbb! Bár hosszútávon lehet az iPhone kifizetõdõbb! :D
fergusonpapa
sok troll.<#eljen>

www.icewebhu

IMYke2.0.0.0
Aham, tehát telefonálás közben lecuppantja a gazdát, netán masszírozza a hátát, és kimossa a szennyest is, ha a gazdi leteszi az asztalra...
<#taps>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem szar, igenis jó telefon. Bár ennyit rohadtul nem ér még így sem.
fergusonpapa
mondj nálla jobbat ;) ja hogy nincs?! értem <#lama>

www.icewebhu

mrzed001
Ekkora sz.r ennyiért ???
Aki megvesz, az meg is érdemli amit kap.
Mekkora lúzer lehet már, aki képes volt órákon át sorbanállni ezért a sz.rért ? <#lama>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

5c0rp330n
vicc aron adjak, vicc emberek, gazdag+sznob+tajekozatlan+naiv embereknek. akinek ez kell, ennyiert, vegye, megerdemli :)

JaSoN HuNTeR
Hát elég drága, de ha lenne rá pénzem akkor megvenném egybõl. Imádom az Ipod Touchokat és a Iphonokat. Itouchom van is :)

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

fergusonpapa
mirrõl beszélsz?mirre jön az uj termék a régiek árra lemegy..mindehol igy van -.-' am meg amcsiban olcsobb de hát ez mindig igyvan.nem si tudom mit vennék meg iphone4et vagy samsung galaxyt...

www.icewebhu

Korrekt árak. Már csak sztív dzsobsz miatt is érdemes megvenni! <#idiota>

https://twitter.com/foodlfg

Nincs itt válság kérem szépen, ha kapcsiból több száz darabot vettek (Bár jó kérdés, hogy hány ember fizette ki kp.-val a teljes árat rögtön). Kíváncsi vagyok az Iphone 6,7 vagy 8 éri majd el a fél milliós árat leghamarabb.

← ElőzőOldal 3 / 3