Itthon is elrajtolt az iPhone 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
www.icewebhu
www.icewebhu
Felvilagositalak: vannak emberek, akiknek van ra penzuk, sot, tovabbmegyek, nincs bennuk egy csepp irigyseg sem. Egyszeruen csak a hatranyai miatt nem vesznek almatermekeket. Meglepo, nem igaz?
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Se design,se sofware,se hardware...es lehet,hogy a 4. generacios Iphone mar minden tekintetben jobb mint 1 belepo szintu mobiltelefon,de az 1. generacios tuti nem volt az es mar az is vilagmegvaltokent volt hirdetve..
(bar ha nincs benne Java..ehh..akkor meg ez is szar..edit: utananeztem,tenyleg nem tamogatja a java-t..ennyi..)
Lattam,probaltam (volt melohelyemen Iphonerol hallgattuk a zenet..nem rossz telefon,gyors bar a felhasznalok valoban nem hasznalnak Tinman altal felsorolt dolgoknal tobbet....lezerkardhang szimulalo, meg kis csumesz a kepernyon,ha nyomogatod meltatlankodik,meg ha mondasz neki vmit visszamondja..ilyesmi..awesome)
Net böngészés... 1 év alatt összesen 1x hiányzott a flash, amikor egy étterem telefonszámát akartam megtudni, aminek volt olyan okos a webfejlesztõje, hogy flash only honlapot csinált neki (2010-ben tartón lõném aki flash only honlapot csinál, de ez más téma). 1 perc alatt megoldottam a gúglival a problémát.
A backlit-szenzoros fényképezõje nagyon jó képeket és videót csinál. Lehet nem jobbat mint az N8, de nem lehet ez a telefon se mindenben a legjobb. Nincs olyan telefon ami mindenben a legjobb (Az N8 sem az, az meg sok más téren van elmadarva az iphonetól)
Akárhogyis nézem, azok a hiányosságok amiket felsoroltál nagyon sok embernek nem kritikus tényezõk. Teljesen normális hogy valakinek jó választás az iPhone.
Én egyébként ott voltam az Arénában a nyitáson, és szerintem egy profin megszervezett és levezényelt média / marketing esemény volt. Az mondjuk kicsit gáz hogy egy telefon miatt volt ez az egész, ezzel már nem értek egyet. De valahol ezért iPhone az iPhone, semelyik másik okostelefon miatt nem rendeztek volna ilyet. Valahol hogy ennyi pénzt fektetnek a marketingbe egy ilyen sokadrangú országban is mint Mo. jelzi, hogy mekkora céggé is nõtte ki magát az Apple.
Persze a listához még:
- Navigáció
- Játék
Jó az Iphone, de buta (sms státuszt még mindig nem tud).
Vannak igazán zseniális vonásai, pl az átlagnál szélesebb kijelzõ, némító pöcök.
Szóval a kevésbé sznob, de igényes vásárló egyre inkább az android felé kacsingat.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Mindegy, fõ, hogy lehet kapni :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Korábban hírt adtunk az iPhone 4 hibáiról, most az Apple is megerõsítette, hogy gondok vannak a készülékkel. Továbbá egyelõre pletykálják, hogy már dolgoznak a hibán és hamarosan jön a frissítés, mely megoldja az antenna problémáit. A gyártó a készülék megfelelõ tartását javasolja megoldás gyanánt."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- telefonál
- ébresztõóra
- sms-t ír, vezetés közben is... ezen mondjuk vakon lehetetlen.
- netet böngész, email... flasht ezen mondjuk nem.
- fényképez... a 12 MP N8 árnyékában ez elég felejtõs még mindig, fõleg szaros led vakuval. Hint: Xenon, Carl-Zeiss.
- videot rögzít, kár hogy alapból nincs benne képstabilizátor, ráadásul Dolby Digital Plus se, nem úgy mint a konkurensnél
- nyaraláskor ráköti a TV-re filmet nézni... vagy nem, mert nincs HDMI, se tv-out se semmi, nézd a kis szar kijelzõn, ha akarod
- FM rádió az nincs, mert már gáz ugye? Nem, nem az, nem mindenhol van ám Wi-fi, meg 3G.
Tévedés ne essék! Zseniális a készülék, mind küllemre, mind a belbecs tekintetében, de egyszerûen bicskanyitogató, hogy ennyiért MÉG MINDIG vannak hiányosságai. A legnagyobb, probléma pedig az vele, hogy hiába van negyvennyolcezer-hatszáztizenkettõ fantasztikus applikáció, ha ezeket HOSSZÚ TÁVON, a napi használat során nem használja a user.
Lassan elfut rajta az Oblivion, de alap dolgokban hiányosságokkal küzd. Talán majd az 5.
Ez egy 140-150 ezret érõ telefon... max!
Vagy már kiadtak rá javítást?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Én meg pont pozítivan lepõdtem meg az ár esetében. Alig drágább mint külföldön. Hozzátéve, hogy nekem igy is úgy is T kártyám van, az elõfizetés nélküli 155e az szerintem elég baráti ár, külföldön sem olcsóbb.
Most mondd meg, hogy itt mi másról lehet még beszélni? Gondolom, ha valaki feltenne egy konkrét kérdést, akkor arra kapna választ, de így nemigazán tudok más témát, amirõl lehetne itt beszélgetni. :)
Those who wish to follow me I welcome with my hands
Go Jeff Go!!!!
Those who wish to follow me I welcome with my hands
/*WTF?!*/
LZ forever
www.icewebhu
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
<#taps>#taps>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aki megvesz, az meg is érdemli amit kap.
Mekkora lúzer lehet már, aki képes volt órákon át sorbanállni ezért a sz.rért ? <#lama>#lama>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
www.icewebhu
https://twitter.com/foodlfg