Minőségi böngészős játék
 • FL Zoli
  #1
  Üdvözlet

  Szeretném megismertetni veletek a Dragon's Call című böngészős játékot. Szerintem a mai kínálatból magasan kitűnik.

  Dragon's Call honlap

  Innen egy gyors regisztrációval már kezdheted is a játékot.
  3 kaszt van Mágus, Bérgyilkos, és Harcos. Egyenlőre 2 szerver van. Én a 2. on vagyok, sokan panaszkodnak, hogy laggol...bár én nem igazán veszem észre.

  A úgy döntesz, hogy regisztrálsz ajánlónak légyszíves írd be a nevem:

  Én nemsokmindent kapok, viszont te elég értékes kavicsokat amiket a piacon milliókért kaphatsz meg, persze érdemes ezeket elraktározni.

  Nos a játékmenet, eléggé hasonlít a 3D-s MMORPG-hez, 27. szintig eléggé "grindelős" utána valamivel kényelmesebb lesz. Ekkor elkezdhetsz "Instance"-k ba járni 2 másik játékossal, ahol jó xp, s kincsek várnak rád. Itt persze 1 ember vezeti a csapatot, a két zsoldos nyugodtan hátradőlhet s nézi hogy zsurog az arany és az xp. Csak ilyenkor a bossok kincseinek elosztásába se szólhat bele.

  De ez csak egy érdekesség a játékban, ezen kívűl még
  -folyamatos Eventek
  -Kvízverseny
  -Mentor program
  -Guild háborúk
  -fegyver fejlesztés (erről is lehetne regélni:))
  -Aréna
  -stb.

  Még annyi, hogy elég sok minden Dragon Goldba, illetve Dragon Stone-ba kerül(utóbbiból kapsz 300 at). De ez ne ijesszen meg senkit, a legtöbb ilyen tárgyhoz akár vadászat során is hozzá lehet jutni. Tehát valós pénz befizetése, illetve a VIP tagság nélkül is elég jól el lehet boldogulni. Sőt 1 napos VIP tagságot, akár Szerencsekereken is nyerhetsz:D

  Várlak titeket