Dragon\'s Call
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz képest hogy az elején milyen sok magyar volt, mostanra "elkoptak". Rajtam kívül már csak 1et tudok aki még aktívnak mondható.
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Refine: felszerelés + lucky gem : növeli a sebzést vagy védelmet
Purify: felsz. + dragonshard: ha van a felszerelésnek elõ ill. utótagja azokat változtatja .
Embed: felsz. nyitott socket-tel +rúna: elementális sebzés,-védelem, illetve egyéb bónuszok
Inject soul: felsz. +soul stone: soul power bónusz
Decompose: min +2 es tárgyak betörése debrisnek
Combine: Event itemek összegyúrása vmi hasznossá
Rúnákhoz mégy annyit hogy Dragon goldért bármire nyithatsz +2 socketet. Így akár 4 rúnát is rakhatsz 1 tárgyba
De maguk a fejlesztések nem kerülnek Dragon goldba.
Lenne még kérdésem: nem világos, h a gem-eket hogy lehet betenni a cuccokba, mit mivel kombinálok, mi az az embed, szóval ez nekem teljesen zavaros. Olyan, mintha minden dragon goldba kerülne, szóval nem értem és nem is sikerült még semmit csinálnom, fejlesztenem :(
Szóval ha valaki be akar lépni jelentkezzen
Discworld
“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”
+ bizonyos értékek elérésekor különbözõ effekteket kap a karaktered
Chat smiley-k között van 1 jópofa fehér macska, nem tudja vki mi a franc az? már láttam több helyen is. Vmi rajzfilmben van? Vagy csak szimplán egy smiley?
Minden fejlesztéshez 1 gem kell.
A debris-eket tudod hozzá adni, hogy +% od legyen a sikerességhez.
Azokat meg úgy szerzed, hogyha elbaxod refine-t.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mondjuk így is gyorsan fogy az eksönpünt.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
+gyûjtsd a magic debrist azzal növelheted a javítás sikerét
Lesz még annyi kavicsod , hogy nem fogsz tõlük férni...már ha okosan játszol:)
Én még csak level 20 vagyok így amúgy sem éri meg refine-olgatni, mert gyorsan kinövöm a felszerelésem mindig. Node hogy késõbb mi lesz így...
Szeretem a cicákat
A mentor medalokat tud adni a tanítványnak, amiért õ xp-t kap, meg tudnak együtt menni instance-be is stb. szóval mindkét félnek megéri :)
Ha írtok nevet akkor fel tudok venni 5 embert tanítványnak.
Egy ideje már én is játszom a játékkal, lvl 53 vagyok csak, de tényleg eléggé összetett :)
Ha bármi kérdés van tudok segíteni.
Gyertek 2-es serverre.
Szeretném megismertetni veletek a Dragon's Call címû böngészõs játékot. Szerintem a mai kínálatból magasan kitûnik.
Dragon's Call honlap
Innen egy gyors regisztrációval már kezdheted is a játékot.
3 kaszt van Mágus, Bérgyilkos, és Harcos. Egyenlõre 2 szerver van. Én a 2. on vagyok, sokan panaszkodnak, hogy laggol...bár én nem igazán veszem észre.
A úgy döntesz, hogy regisztrálsz ajánlónak légyszíves írd be a nevem:
Én nemsokmindent kapok, viszont te elég értékes kavicsokat amiket a piacon milliókért kaphatsz meg, persze érdemes ezeket elraktározni.
Nos a játékmenet, eléggé hasonlít a 3D-s MMORPG-hez, 27. szintig eléggé "grindelõs" utána valamivel kényelmesebb lesz. Ekkor elkezdhetsz "Instance"-k ba járni 2 másik játékossal, ahol jó xp, s kincsek várnak rád. Itt persze 1 ember vezeti a csapatot, a két zsoldos nyugodtan hátradõlhet s nézi hogy zsurog az arany és az xp. Csak ilyenkor a bossok kincseinek elosztásába se szólhat bele.
De ez csak egy érdekesség a játékban, ezen kívûl még
-folyamatos Eventek
-Kvízverseny
-Mentor program
-Guild háborúk
-fegyver fejlesztés (errõl is lehetne regélni:))
-Aréna
-stb.
Még annyi, hogy elég sok minden Dragon Goldba, illetve Dragon Stone-ba kerül(utóbbiból kapsz 300 at). De ez ne ijesszen meg senkit, a legtöbb ilyen tárgyhoz akár vadászat során is hozzá lehet jutni. Tehát valós pénz befizetése, illetve a VIP tagság nélkül is elég jól el lehet boldogulni. Sõt 1 napos VIP tagságot, akár Szerencsekereken is nyerhetsz:D
Várlak titeket