• Shakata
    LOL
    Nincs igazad, Skynet. Először is a Starcraft 2 önmagában van olyan hosszú, sokrétű és izgalmas mint az első része. Változatos pályák, izgalmas forma a single-ben (kocsma, hyperion, char, aki végigvitte érti :P), challenges mód, achievement rendszer, chat felület, facebook-check, és hát a multi...
    Ez egy játék.
    Ha esetleg komolyabban foglalkozol vele, akkor tudod, hogy mindegyik rész ugyanilyen hosszú lesz, ám eltérő felülettel és megvalósítással a single részben, ráadásul kiegészítő árért, ami ugye két kieg.esetében kb olyan mintha vennél 3 eredeti játékot. A multiban minimálisak lesznek a kiegészítések, és csakúgy mint a brood war esetében, itt is lehet alapjátékkal és kieggel is multizni.
    Ha meg azért háborogsz, hogy mi van, ha valaki csak a zerg oldallal akar játszani, az ÜBERLOL.
    Ezt lehetett volna az első résznél is: "Én csak a zergekkel akarok lenni, miért kell kifizetnem az egész játékot?"
    Ilyen logika mentén még jól is jársz.. csak a játék 2/3-át kell kifizetni.
    A Balanszról: Az első rész valóban rendkívül ügyesen volt kiegyensúlyozva, de ez nem az a játék. Más egységek, más tulajdonságok, más költségek. A béta egy zárt közösség, értelemszerűen nem lehet olyan precíz eredményeket várni tőle, mint egy milliós nagyságrendű felhasználói tábortól...
    Arról meg, hogy kinek mi érti meg... én nem dohányzom, nekem nem éri meg naponta 600 Ft-t kidobni egy doboz cigire... valakinek meg igen. Ízlések és pofonok.
    A Patchről: A TANKOT MIÉRT?????? :)