• GregSB
    #41
    Azt felejtitek el, hogy az emberek többségének fingja sincs arról, hogy mi az a tracker. Félelmetes, hogy mennyi ember nem képes arra, hogy torrentezzen / filmeket-zenéket letöltsön.

    Azt is elfelejtitek, hogy az emberek alapvetően lusták, az egyszerűbb dolgok felé hajlanak inkább. Főleg ha van pénzük. Nem rég mutattam meg egy ismerősömnek, hog hogy tud letölteni filmeket meg zenéket torrentről, mert van affinitása a gépekhez, és érdekelte. Elvolt vele pár napig, azóta ugyanúgy veszi a filmeket és zenéket a netről (németországban él), mert sokkal kényelmesebb neki(lényegesen kevesebb ideig tart megvenni vmit itunesból, mint torrentel leszedni), és nem vágja földhöz ha havonta kiad €30-€40 erre.

    Itthon más a helyzet persze. Nem hiába nem működik itt rendesen az amazon, az android market vagy itunes store. Ahhoz, hogy az átlag ember itthon már lustaságból a legális utat válassza nagyon olcsón kéne adniuk mindent. + hiába sok az ember aki hülye a torrenthez, minden családban van egy kis Pistike, aki majd úgyis leszed mindent ha megkérik :)