• OstOr
    Ez a tudatlanság felháborító nem hagyhatom szó nélkül, már csak azért sem mert a nemzetközi csillagfigyelő és kutató astófizikai társaság leányvállalatának portása voltam négy évig! Jómagam már 52 éve foglalkozok a csillagászat és a rotációs kapák tökéletesítésével. Benne voltam számos kutatásba mely a fekete lyuk és a politikusok zsebeinek párhuzamos létsíkját kutatta. Dr. Bubo Hubo 1965-ös szakkönyvének társszerzője voltam, ami az atommag hasadását vizsgálta toplessbárba és igen nagy eredményekre jutottunk az öltánc elemzésében félrészegen is!
    Na most, hogy már mindenki tudja ki vagyok, elkerekedett szemeitek előtt feltárom a valóságot, érezzétek megbecsülve magatokat, hogy ilyen nagy történelmi pillanatnak lehetek tanúi.
    Elsőnek is a világegyetemről alkotót képetek hibás! Ugyanis Dr. Huss-konzerv Béla számításai szerint a világegyetem egy tőlünk mintegy egy csiliion tyúklépésnyire levő tejföllel leöntött óriási túros gombóc körül kering. Ez a túros gombócos elmélet tény aki ezt cáfolni merészeli az egy akkorka tahó, hogy még vitába sem érdemes szállni vele. A túros gombóc körül 12 jóllakott napközis dagadt gyerek kering, ezek biztosítják a cukorkészletet a galaxisban. De most nem is a galaxisról szerettem volna beszélni hanem a fekete lyukról. A fekete lyuk elmélete amit a híres Dr. Háromlábú Jóé (angol tudós) szerint a fekete lyuk belsejében egy izgatott házmester van kezében egy villanykörtével aki keresi a lámpát mert a körte kiéget. Most mennem kell mert az ápolok mindjárt visszajőnek, de ha még egyszer kitudok szökni akkor elmesélem miért hullik a hajam.