Torchlight.hu Hamarosan!
-
Nos itt vagyok :)
Moderálásnál amit értetem hogy nem akarok warez topicot, ahogy látom a közösség nagyon jó így trágárkodás meg tuti nem lesz :) Nem kel agódni.
Megértek sok embert hogy megkellet volna szavazni,de aki alapította egy éve ezt a témát ,1 éve nem nézet vissza sg-re, A topik meg nem mindig pörgött. Csak most kezdett el ugye hogy kijött a várva várt alkotás.Új témát meg nem akartam mert nem lenne értelme ezért irtam moderátoroknak hogy szívesen átválalnám.
Rólam annyit hogy nagy torchlight rajongó vagyok, az első részt is jó párszor végig vittem, anno diablóztam sokat,de a 3 nem fogott meg így szerencsére nem kel felhagynom az aprítással hogy itt van ez a játék :)
Egyébként weboldalakkal üzemeltetésével foglakozom, jelenleg pedig csak a célom hogy adjak ne pedig kapjak és szeretnék mint írtam egy jó közösséget, és megfelelő hátér adatbázist is, természetesen magyarul hogy minden meglegyen egy helyen :)
Ha helyesírásomat elfogadjátok szerintem nem lesz rá ok hogy ne kedveljetek.
További híreket majd írok még.
Na de..
Játék. : Ráment már a hétvégén act 2 végén járok. Normálon kezdtem, amit picit bánok mert hiába ígérték hogy nehezebb lesz 1x volt vízszintes fekvés mégpedig azért mert leöntöttem magam és eközben megöltek :D
Receptetek egyébként már tud valaki? én még nem jutottam vele semmire :(