Torchlight II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ide regisztrálj, és itt hozzátudod kötni a steamet:
https://secure.runicgames.com/
Hogy kell összekapcsolni Runic acc -ot Steam acc al?
antgecc
Kinek kell? Ki tudja. Ízlések és pofonok. Csak kérdeztem, funnak jó is lehet, ha jól van megcsinálva. Mivel "insták" úgy tudom nincsenek, ezért nem tudom elképzelni, hogy mivel kötne le azon túl, hogy végigviszem újra meg újra. Mert ha csak ennyi a játék, akkor kihagyom, ha van valami "endgame", akkor érdemes legondolkodnom rajta.

Mint mondtam, semmit nem tudok róla, csak érdeklõdöm 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Laza
Kinek kell a PvP? D3-ban is egy erõltetett baromság lesz .. ha lesz. Nem a stílus zsánere.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Különc
Na megvettem én is, kíváncsi leszek rá

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

antgecc
Ebben a játékban van vagy lesz pvp? Mit garantálja a szavatosságot? Van valami extra azon túl, hogy végigjátszhatom újra meg újra meg újra? És most egy másik karakterrel is, újra, meg újra....?

Sry, ha nyomi kérdések, de nem olvastam még semmit errõl a gamerõl, csak az itteni kommenteket.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

arról van valakinek infója, hogy a tegnap esti ~120mb-os patch mit javit?
IGN review - 9.1 pont!!! <#wow1> <#taps> Eszméletlen, hogy milyen jó értékeléseket kap szinte minden oldalon! <#worship>

Carlos
Reggel játszottam fél órát melóba indulás elõtt.
Erõsen elgondolkoztam, hogy "beteg" leszek vagy working from home annyira hangulatos, pörgõs...
Aztán gyõzött a hivatástudat és bejöttem melózni. De a hétvégén rongyosra játszom magam.
Lövöldözõs csajt indítottam (két pisztoly) pecáztam, boss-t öltem.
Cuki menyétem is van...
Nagyon jó ez a játék.

Þór vígi þessi rúnar

Marfy
Szép eredmények, gondolom azért, mert a fejlesztõk a játékosok érdekeit és a játékélményt nézték, nem pedig hogy hogy lehetne az embert még több pénzzel lehúzni.

Sheltem
Hú gyerekek nagyon kemény értékeléseket kapott a játék:

Torchlight 2 metacritic

Hétvégén énis kipróbálom alig várom, hogy a hangulattalan diablo3 után kipróbáljam.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

LocalPatriot
Lehet korai kérdés volt mondjuk...😊
Csak ugye elvileg nem lejhet majd újravariálni a pontokat, és nem akarom megszívni...:S na majd lesz vhogy
Miért nem fedezed fel Te magad a játékot? <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

LocalPatriot
Azt mondja meg valaki pls, hogy, ha normalom végigviszem, akkor utána mi lesz? El lehet kezdeni ugyan azzal a karakterrel nehezebb fokozaton?
Mennyi a max szint?
Valamint berserkernek milyen pontokra gyúrjak? Str, vagy dex inkább?
ToCsEk
õõõõ 2.karit is eltemettem lvl6on 😞

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ToCsEk
uhh most esett le hogy 2 stash van, sima meg shared 😄 és hát én az elsö legendary botom (lvl4) nem a sharedba raktam 😄 hát akkor ezért nem találtam 😞 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

mucsácsó
Tényleg rohadt jó játék lett, kb éjfél óta megállás nélkül játszottam 😄 Hát van benne potenciál bõven, elég röhejesen köröket ver a Diablo 3-ra, legalábbis némely tekintetben biztosan... bár kicsit fura a D3 után 1-2 dolog, pl. hogy nincsen fizika, meg nekem nagyon fura ez a távoli nézet a dungeonokon kívül (tudom-tudom, van zoom, de akkor is..) Viszont példás az, hogy nem kell 200 órát játszanod ahhoz, hogy pottyanjon valami normális item... gyakorlatilag a bõség zavarával küszködsz végig ebben a játékban 😄 Végre nem az van, hogy találsz egy legendary (itt epic ha jól látom) tárgyat, és már fanyalogva veszed fel, mert tudod kb róla hogy egy szar elõre... 😄 Viszont a fejlõdés szerintem kicsit túl gyors ütemben történik, de gondolom csak az elején van ez így...vagy ha nem, akkor meg okkal 😊
ToCsEk
nah én is toltam vele 30percet, meg is lett az elsõ halott elit hardcore karim lvl5ön <#ticking>

MerlinW
Jó lenne, ha menne a Runic és tudnék accountot csinálni az online játékhoz...

[merlinw.org]

Narxis
Gyerekek...ez brutáljó játék!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Prince23
A játékmenettel és a hangulattal nincs gond, szóval remek gameplay idõ elé nézel 😊

Mára befejeztem. <#smile> 4 órát játszottam vele (pontosabban 4.1-et ír a Steam), és 17 acsi lett meg. Eddig nagyon tetszik, remélem nem laposodik el továbbra sem! <#eljen>

Jó éjt, és további jó játékot nektek! <#worship>

BoneDragon
Elsõ fõboss ládából 1 db zöld esett, többi szürke, csodálatos. 😄 Viszont már nagyon durván néz ki a karakterem. 😊

Prince23
Diablo 3 premier megjelenési effektus nálatok is? 😄

Zomil
Ezek az augmented fegyverek is érdekesnek tünnek:

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

fasza 😊

én meg szívok rendesen,nem találtam normális fegyvert és így lassan haladok. de legalább már megvan 3 darab a Runemaster setbõl!

How much can you take,before you snap?

Most már gemes nálam. <#eljen>

Zsír.

Azért a unique dolgoktól ne dobjatok hátast egyelõre. Ugyanis van annál jobb drop is. Unique-set, illetve a legdurvább: legendary. Na majd, ha ilyen esik, akkor lehet ugrálni. <#vigyor2>
Ilyet is lehet, nem csak halat?! <#wow1> Jó tudni. <#taps>

Nem baj az! Diablo 3-ban meg pont, hogy semmit nem találtam. <#shakehead> Tartsa meg a jó szokást számomra a játék! <#eljen> <#idiota>

BoneDragon
Hopp, mit horgásztam. 😊

és valóban, eddig nagyon élvezetes

Csokis: nem gondoltam komolyan 😊

de látom neked jól dobálja a lootokat, nekem eddig csak egy low uniqe gem esett és ennyi.

Bocs, ezt már más elkérte! <#smile> Viszont most ezt az unique fegyvert találtam. <#vigyor>

Eddig sokkal jobb a loot, remélem nem fog változni továbbra se. <#eljen>

BoneDragon
Hát ez a game k*rva jó! 😊

hú ez de jó lenne nekem 😄

jarlaxxe
Furcsa és nem jó mert igy nem értékeli az ember de az se jó amikor egyáltalán nem esik a kettö közt volna a jóság.

jazzy
És milyen jó érzés 😊
A játék, amely megjutalmazza a Diablo3-ból kiábrándult, több száz órát beletolt játékosokat, akiknek pár darab crap Legendary-n kívül semmi értelmes loot nem esett 😊.
Furcsa mi, hogy rögtön junikok esnek? 😊

Szerencsére nálam se. Kezdtem megijedni.

oreal: Ja ki lehet szedni. Késõbb a városban lesz rá ember. Bétában olyan megkötés volt, hogy vagy a fegyver megy tönkre és a kõ marad, vagy fordítva. Gondolom ez itt sem lesz másképpen.

oreal
Amiket mar slot-ba raktam "ember"-eket ki lehet szedni valahogy ?

BoneDragon
2. mobból esett egy lvl7-es arany fegyver. Ez gyors volt. 😊

Na, az elsõ Unique fegyverem. <#smile> Ez egész jó.

Jó ok most nem lehet de majd ha jó lesz akkor hogy kell?
yesname
Most sehogy, mivel túlterheltek a szerverek. 😊 Meg kell várni a roham végét. (Egyébként még én sem tudtam összekapcsolni emiatt.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Valaki leirná nekem hogyan kell a runic accot összekapcsolni Steam accal?
yesname
Ezekbõl nálam semmi sem tapasztalható, pedig nem is SSD-rõl futtatom.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Prince23
Coop szerverek leálltak 😄

Hát várható volt, meg sokáig jelentkezik be, mióta publikus megjelenés van 😄

Hoppá! <#smile>