1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#824 az olvasgattam forumon, h az uj patch csinál néha ilyet :S -
YakHead #823 Srácok, előfordult valakinél olyan, hogy nem úgy találta bejelentkezéskor a karakterét, ahogy azt legutóbb hagyta? Unokaöcsém lvl. 37-en logolt ki tegnap úgy, hogy volt a kezében egy Unique íjj (narancssárga, azt hiszem az uniqe) erre ma belogol és a karija lvl. 34 és az íjjnak sincs nyoma. Előfordulhat ilyen vagy csak simán "flas forward"-ja volt? -
#822 lehet volt már kérdés, de mi kell a gambler npc megjelenéséhez, mert act 2-ben nekem még nincs sehol :S -
#821 Pár hozzászólással lentebb....... -
#820 ha befejezted act3at, megölted netherlordot, akkor lesz egy mob, aki felajánlja az úgynevezett New Game Plus módot. -
#819 Hát nálam nem kerülnek újra le a mobok. -
jocika #818 Valaki leírná pontosan, hogy hogyan lehet nehezebb szinten folytatni a játékot, úgy, mint a Diablóban? Van valami new game+, de nem igazán értettem.
Lehet egyáltalán single-ben? -
#817 1. mikor klépsz a menübe, majd újratöltöd az állást, az egész világ reset-et kap, minden mob, boss újra ott lesz.
2. indítasz egy internet/lan játékot és ott az opció a world reset-re. -
#816 no én most végeztem, dw berserkerrel toltam egészen act3 közepéig, onnantól sword and boardként játszottam és sokkal jobban tetszik.
láttam a mapworks-t, meglepődtem, hogy lehet venni vendortól mapokat, mindig mások lesznek vagy van egy meghatározott mennyiség és kész?
ha a new gamere megyek akkor act1től kezdem és nem érem majd el a mapworks pályát?
még mindig nem értem, hogyan lehet farmolni ebben a játékban, egyáltalán van e rá mód és ha igen micsoda.. -
#815 passz én új karaktert kezdtem és először öltem le -
#814 hát nálam nem. lehet farmolni? Ha visszamegyek megint ott lesz? -
ac1fő boss megerőltette magát -
#812 Nekem a legjobb egy +160 HP-s gem lett:) De a 7,6 mana recovery sem rossz:) -
#811 4-5 féle jön csak nekem.És próbáltam kombinálni azokat amiket kidobott de akkor se lett jobb.crit meg hp stole-osat pakoltam magamra(berserk vagyok) -
#810 pedig jó dolgok tudnak lenni egyesítésből - nekem jött már két +mana, egy +4% crit, meg egy vagy kettő +movement speed is. -
#809 ez is igaz.Én is csak hurcoltam meg a láda csak gemekkel volt tele. -
#808 Nem fogják javitani, mivel ez direkt van igy, h a játékosok ne hurcigálják feleslegesen a gemeket. És amugy tényleg müködik, most elöször pakolgatom a gemeket a cuccokban, eddig mindig kb. 1táskányi volt nálam, mert majd elrakom és csinálok belöle jobbat és sosem használtam öket :D -
#807 még van egy pár dolog amit nem értek. lehet vagy inkább úgy kérdezem szokás e ebben a játékban kereskedni? ha min maxolni akarom a karimat akkor kikurt sok goldra van szükség és többet érnék vele ha el tudnám adni a felesleges unique vagy jobb kék cuccokat pár ezer goldért mint gamblingeljek -
#806 erre én is kíváncsi vagyok.
Amúgy remélem a gem dolgot javítják.4speckből legyen egy nagyobb pl.Az elfogadható lenne.MErt így inkább eladom és gamblingelek. -
farferi #805 A robot részeit merre találom?Ugyanoda kell lemenni többször esetleg ahol az első volt vagy különböző helyeken van?Már az utolsó részénél vagyok az act2-nek, bejártam a terepet de semmi. -
#804 Írtam, valaki tett már hasonlóképp? Mennyi idő alatt válaszolnak? -
#803 Ez a gem-es dolog nekem sem tetszik. Betoltam 3 +14 fire-t, hogy mondom ebből csinál valami jót, erre kaptam +3 mana per hit vagy ilyesmit. Na bumm...
Eddig a legjobb talán amit csinál a 35 physical dmg volt, azokat megtartom. -
sirdond #802 ez az a fórum téma, amire a levélben is hivatkoztak -
sirdond #801 írj egy levelet,hogy eltűnt a stash-ed -
#800 Csak előtte itt meg kellett volna kérdezni ... így megy ez az SG fórumon :) -
#799 ezt meg kell szereznem! -
#798 Normál könnyüség ellenére én igy is elég sürün iszom a potikat az act2 végén :D -
sirdond #797 bocsi, igazad van, 4 kell hozzá -
#796 4 unique kell. -
sirdond #795 Ez viszont nagyon baráti hozzáállás a készítők részéről! -
sirdond #794 3 uniqe item = 1 új uniqe item
bár itt nem tudom,hogy az új item lvl függ e a régiektől,vagy teljesen random az egész
3 health vagy mana potion = 1db egyel jobb minőségű health vagy mana potion
ez működik a reju potionre is, azt hiszem -
#793 tárgytalan, közben befejeztem 52-esen, Bulwark lett a nyerő.
most már csak az a kérdés, h ha újra nekiesik folytassam embermage-em v. nézzek rá egy outlander-rel -
#792 két okosság 2H engiknek:
1) használjatok lassú fegyvert - minél lassabb, annál jobb. Flame Hammer ugyanis bár a tűz sebzést DPS-ből számolja, akit telibe pofáncsapsz vele, annál a fegyver sebzése számít.
2) gamble, de ahogy a csövön kifér. én act 2-ben első cuccként kikaptam ezt, act 3 harmadik próbálkozásra meg ezt, és erősen gondolkodom rajta, hogy hogy a fenébe nem mennek csődbe ezek a kedves kereskedők.
ellenben, hátha van valakinek ötlete - innen hova tovább? 50-es vagyok, és lassan tippem sincs, mire pakoljak pontokat, amit kipróbáltam vagy szar, vagy felesleges (Seismic Slam pl nem rossz dolog, de Flame Hammer ugyanazzal a lendülettel megöli a dögöket). talán Bulwark lesz a nyerő -
#791 nekem ment kettővel is amikor próbálgattam.
fergusonpapa: lehet ám állítani nehézséget. vagy LAN-ba indítod és nem single-be, akkor választhatsz szabadon, vagy #679-ben leírt módszerrel előhozod a konzolt, és setdifficulty [1-4-ig, értelemszerűen]. főleg mert normál nagyon picsafüst. -
#790 sajnos.Elég random dobál és nem jókat.Eddig a hp regen ami jó volt. -
#789 2 szett item = 1 random ruha
-
#788 nem mondanám h eröseb gemet kapsz, inkább 1 randomot :)
Itt nincs az, mint T1-ben, h gyüjtöd a gemeket, h aztán jobbakat tudj csinálni :) -
#787 Eddig ezeket találtam:
3 gem = erősebb gem
1 socket nélküli ruha + 3 gem (kettőt ír, mégis hármat kér) = socket a ruhán
-
#786 előbb ezt dobta nekem is:) -
#785 Nos itt vagyok :)
Moderálásnál amit értetem hogy nem akarok warez topicot, ahogy látom a közösség nagyon jó így trágárkodás meg tuti nem lesz :) Nem kel agódni.
Megértek sok embert hogy megkellet volna szavazni,de aki alapította egy éve ezt a témát ,1 éve nem nézet vissza sg-re, A topik meg nem mindig pörgött. Csak most kezdett el ugye hogy kijött a várva várt alkotás.Új témát meg nem akartam mert nem lenne értelme ezért irtam moderátoroknak hogy szívesen átválalnám.
Rólam annyit hogy nagy torchlight rajongó vagyok, az első részt is jó párszor végig vittem, anno diablóztam sokat,de a 3 nem fogott meg így szerencsére nem kel felhagynom az aprítással hogy itt van ez a játék :)
Egyébként weboldalakkal üzemeltetésével foglakozom, jelenleg pedig csak a célom hogy adjak ne pedig kapjak és szeretnék mint írtam egy jó közösséget, és megfelelő hátér adatbázist is, természetesen magyarul hogy minden meglegyen egy helyen :)
Ha helyesírásomat elfogadjátok szerintem nem lesz rá ok hogy ne kedveljetek.
További híreket majd írok még.
Na de..
Játék. : Ráment már a hétvégén act 2 végén járok. Normálon kezdtem, amit picit bánok mert hiába ígérték hogy nehezebb lesz 1x volt vízszintes fekvés mégpedig azért mert leöntöttem magam és eközben megöltek :D
Receptetek egyébként már tud valaki? én még nem jutottam vele semmire :(