Torchlight II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://secure.runicgames.com/
Mint mondtam, semmit nem tudok róla, csak érdeklõdöm 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Sry, ha nyomi kérdések, de nem olvastam még semmit errõl a gamerõl, csak az itteni kommenteket.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Erõsen elgondolkoztam, hogy "beteg" leszek vagy working from home annyira hangulatos, pörgõs...
Aztán gyõzött a hivatástudat és bejöttem melózni. De a hétvégén rongyosra játszom magam.
Lövöldözõs csajt indítottam (két pisztoly) pecáztam, boss-t öltem.
Cuki menyétem is van...
Nagyon jó ez a játék.
Þór vígi þessi rúnar
Torchlight 2 metacritic
Hétvégén énis kipróbálom alig várom, hogy a hangulattalan diablo3 után kipróbáljam.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Csak ugye elvileg nem lejhet majd újravariálni a pontokat, és nem akarom megszívni...:S na majd lesz vhogy
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Mennyi a max szint?
Valamint berserkernek milyen pontokra gyúrjak? Str, vagy dex inkább?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Jó éjt, és további jó játékot nektek! <#worship>#worship>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
én meg szívok rendesen,nem találtam normális fegyvert és így lassan haladok. de legalább már megvan 3 darab a Runemaster setbõl!
How much can you take,before you snap?

Azért a unique dolgoktól ne dobjatok hátast egyelõre. Ugyanis van annál jobb drop is. Unique-set, illetve a legdurvább: legendary. Na majd, ha ilyen esik, akkor lehet ugrálni. <#vigyor2>#vigyor2>
Csokis: nem gondoltam komolyan 😊
de látom neked jól dobálja a lootokat, nekem eddig csak egy low uniqe gem esett és ennyi.
Eddig sokkal jobb a loot, remélem nem fog változni továbbra se. <#eljen>#eljen>
Furcsa mi, hogy rögtön junikok esnek? 😊
oreal: Ja ki lehet szedni. Késõbb a városban lesz rá ember. Bétában olyan megkötés volt, hogy vagy a fegyver megy tönkre és a kõ marad, vagy fordítva. Gondolom ez itt sem lesz másképpen.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Hát várható volt, meg sokáig jelentkezik be, mióta publikus megjelenés van 😄