Bocs rosszul emlékeztem, nem 30X, csak 21X több enőrdzsi jön ki a gépből.
Mondjuk azért az az 5-6X-os mennyiség se rossz, ami az előző kísérletben volt, bár éppen határeset, hogy hőenergiából veszteségeket is számolva önfenntartó rendszert lehessen csinálni, a kimenő hő mellett csak nagyon kevés áramra lehet számítani. De azért a 21X az más kategória!
Ha megnéznéd lécci azt az oldalt, amit belinkeltem akkor látnád, hogy a te forrásodhoz képest pár nappal később megismételték a kísérletet némileg tuningolva a szerkezetet.
Buborékfúziót nem ismerem annyira (nem is arról írtam), de a klasszikus Fleischmann-Pons féle vízbontós ketyere okozott már több esetben meglepetést. Más kérdés, hogy gyakorlatilag anomália szinten van a dolog továbbra is. Mindenki a fúzió nyomait keresi, amikor nem biztos, hogy ez az, így aztán szerintem mindig elviszik a kísérletet olyan irányban, amikor végül már nem tudnak kimutatni semmi rendkívülit és persze fúzió bizonyítékait sem.
Őööö izé...
Gondolom a nikkel-metál-hidrid aksit azért hívják így, mert hidrid ionok vannak benne, ami ugye egy proton meg két elektron, vagy is atomos hidrogén.