Sajnos nem hülyeség!
Sok ilyenről lehetett hallani.
Pontosabban Én egy történetet tudok, de hallani többről halottam!
Ausztráliában egy férfi feltalált egy vízzel müködő motort és beleszerelte egy kaszniba! Amivel 150-160 km/h órára volt képes és valahogy 4-5 liter volt a fogyasztása. Arról nem hallottam, milyen nyomatékkal dolgozott a motor, vagy hogy hány lóerős volt, de az utolsó infó amit halottam róla, hogy titokzatos körülmények között eltünt a találmányával együtt és a holtestét valahol pár nappal vagy héttel később megtalálták. Valahogy 2002 körül volt.
És ezt mindig is akadályozni foglyák!
Ok pedig marha egyszerű! A pénz! De ne csak az olaj mágnásokra gondolj, hogy ők mitől esnek el! Hanem az országok gazdasági bevételük szerintem igen jelentős részét képezik! Magyarországon ugye 50% adó van rajta, de a többi országoknak is biztos van 20-30-40%.
Nem vagyok ezekben jártas, de gondolom az autó iparnak sem lenne jó, hogy amibe belefektetnek minden motor típus kutatásába, azokat egyszer csak kukába kellene dobniuk!
Mi emberek a felső vezető réteg szemében csak robotok vagyunk. Arra nevelnek, hogy ne gondolkozz, ne spórólj, ne próbálj meg kizökkenni a "normális" menetből, hanem vásárolj, dolgozz és butulj a TV előtt és vegyél fel hitelt, így ők jogot képviselnek az életedre és hogy ők irányíthassák is!