• NEXUS6
    #145
    Höhöhö...

    AZ UFO jelentése azonosítatlan repülő objektum. Ez létezik.
    Rengeteg olyan tárgyat észlelnek az emberek, amelyeket nem lehet azonnal beazonosítani valamilyen általunk ismert jelenségnek. Némi vizsgálat után az észlelések több mint 90%-a beazonosítható ismert természeti, vagy emberi eredetű dologgal. Azonban...
    Azonban van az észleléseknek egy kis szelete, amelyek technikai eszközre utalnak (szilárd körvonallal rendelkező, fémes, fényt kibocsájtó, radarsugárt visszaverő objektum) és ez szintén létező, és sajnos nem megmagyarázható része a dolognak. Ez tény ...

    Aztán léteznek olyan ezoterikusabb dolgok is, mint pl az eltérítések jelensége, de erre a területre talán most nem kéne átmenni. Lehet egy nagy lépéssel tovább menni és a két jelenségkört egy elmélet alá összehozni, de ezt egyelőre most ne tegyük meg.

    Szóval ezek szerint te magad is rendelkezel több UFO észleléssel, átolvastad a teljes fellelhető irodalmat, beszéltél olyan emberekkel, akik észleltek ilyen dolgokat láttak, és valszeg rendelkezel olyan információkkal is kormányzati körökből, amelyek a te végleges álláspontodat megerősítik.

    Azonban ha nem vagy ilyen szinten a téma ismerője, akkor a saját érdekedben kérlek, hogy ilyen végletes kijelentéseket ne tegyél, mert csak saját magadból csinálsz -t.