• djhambi
    #132
    "Mondom, hivatalosan be lett mérve. Igazándiból nem mindegy hogy működik? Elvitték Németországba valami egyetemre ezt a generátort, rátették a tesztpadra, mellé meg abban a kategóriában a legjobb másik generátort, kaptak ugyanakkora hajtást, a másik generátorból X jött ki, a magyar generátorból meg 2X. Innentől kezdve teljesen mindegy hogy működik, még ha hörcsögök hajtják belülről, akkor is jobb."

    Jó, de ha be lett mérve, akkor kell róla papírnak is lenni. Így a levegőbe nem érdemes dobálózni. Ha volt mérés, akkor van mérési jegyzőkönyv is. Ha a jegyzőkönyv titkos, akkor lehet sejteni, hogy kamu, olyat is szoktak csinálni, hogy egy mérés elvégzéséhez egy híres egyetem tanszéke pénzt kap, de e mellett titoktartási feltétel is van. Elvégzik a mérést, triviálisan negatív eredmények. Ezek után a feltaláló hamis eredmnyeket kezd terjeszetni, bemutatja a papírt, hogy az egyetemen mérette, és a mérést végző személyek nem szólalhatnak fel a hamisság miatt ellene, mert a budit is kiperelik a seggük alól a titoktartás megszegéséért. Sajnos így működik. És ezért kell tudni, hogy működik, nem csak elfogadni, hogy valaki egyszer megmérte, és jó.

    És ezen felül még mindig lehet akkumulátorral csalni a kísérletben. De nem óhajtok vaktában lövöldözni. Ezért lenne jó, ha meglenne a mérési jegyzőkönyv.