OMG...ne beszélj már hülyeséget.kurva sok munka van benne.láthatuk az elsö képektölkezdve mennyit változot..meg mióta fejlesztik..és ha edig még nem esett volna le a multis részt ha javitják vagy uj dolgok kerülnek bele patchel hozájut azis akinek csak az alapjáték van meg.a kampány részeket meg kikel dolgozni.ezt olyan nehéz megérteni???gondolkoz már miota fejlesztik a játék menetet.melete a videokat és az egész felépitést...most irták 2012körül várható zerg kampány és sztem még 1-2 év protoss...akkor vártál volna 2014ig h megkapd egybe ajátékot???ami melesleg addig simán elavult lesz???gondolkoz az ö oldalkról.és ha annyira nagy fan lennél nem fikáznád h nincs benne sok munka meg lehuzás.mert ha olyan nagy fan vagy..akor 2 évente 7000-8000ftba nem halsz bele..nekm simán megér havi 500ft-ot egy ilyen nagyszerü játék.
a másik ami felhuz.Activisionhoz köze sincsen külön ad ki ö is játékot és a blizzard is de ezt máremlitették elöttem de nem birod felfogni.
a többi játék meg mibben is jobb??mikor évek óta kezedbe nyomnak 1 játékot és csak grafika csilivili és ennyi.örüljünk azoknaka kivételeknek amelyek ezt megcáfolják de sztem nyugodtan kijelenthetem h évente rohadt kevés ilyen játék jelenik meg szintén minimum 8000ft+ árral.
az Blizzard meg jól csinálja minden játéka kidolgozot és siker évek akár évtizedek óta.akkor ök gányolnának??az Sc1et máig nyomják versenyek is voltak vele TVBEN.és azt is meddig fejleszteték??láttam róla régi képeket ami kuka lett már akkor az volt a hozzá állás vagy jól megcsinálják vagy sehogy.a Ghost játék is igy került kukába..
na mindegy felesleges jártatoma számat csak utálom az ilyen embereket akik csak nyomják a fikát..még1x mondom??szted lehuzos??drága szar??nincs benne nagy hátérmunka??NE VEDD MEG.nekm megér havi 500ftot..(és még igyis sokkat mondtam)