Csak kiegészítő lesz a maradék két StarCraft 2 rész
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehet protoss terrán ellen?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A grafikus motor pedig pontosan azért nem csúcsszuper hájpermodern cucc, hogy széles körben el tudják adni a terméket, nem akarnak senkit sem kiszorítani a magas gépigénnyel. De egy RTS-nél valljuk be, nem a grafika a lényeg, amellett szerintem tisztességes munkát végeztek e téren is.
IGN: Zaraki
Amúgy, nem értem a problémát. Akinek drága letölti, kész.
A heavy cost. I pay it gladly.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Egy olyan játék-készítõ céget mondj ami nem pénzért csinálja amit csinál, hanem mert csupaszív a fõnök <#pardon1>#pardon1>
Idézném azt amit egy elõzõ SC2-s cikknél írtam, rövidítve:
- Az egész játékot 2D motorról ültették át 3D-be
- Crysis grafika mellett 6x200 egység + épületek mozgatása minden asztali (nem többmilliós) konfigot kifingatna, szóval a grafikánál ezt is figyelembe kellett venni.
- sokáig készül: mert csiszolgatják ahogy tudják. Gondolom ti se élveznétek ha egy Sniper: Ghost Warrior vagy egy Stalker: Clear Sky (esetleg a stratégiákhoz közelebb lévõ HoMM 4) minõségû vackot készítenének, ami bugzik amikor csak rájön a szenvedhetnék.
A többit majd leírom ha a kedvem úgy tartja...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ha elhúzol egy fejlesztést, akkor hajlamosak az emberek elkényelmesedni.
Romlik a teljesítmény/órabér arány.
Bár lehet, hogy a Blizzard ezt jól megoldja.
A blizzard azért nyújtja el a fejlesztést, mert így kevesebb emberrel meg tudják oldani. Költséghatékonyabb, mert nem kell máshonnan emberi erõforrásokat elvonni, vagy újakat felvenni.
Ennek a történetnek minden pontja arról szól, hogy hogy lehet a lehetõ legkevesebb befektetett munkával a legnagyobb profitot kisajtolni a játékból.
https://twitter.com/foodlfg
1. Továbbviszi a történetet.
2. Az inkompatibilis multi miatt meg kell venni, mert ugye mindenki más meg megveszi a történet miatt (1).
Tetejében mindkét kiegészítõhöz meg kell venni az alapjátékot is.
Ki van ez találva kérem szépen! Lehúzás a köbön! <#hehe>#hehe>
https://twitter.com/foodlfg
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
viccelsz, ugye
kapott az elsõ rész egy szebb grafikát (ami jelenkorhoz képest már most elavult), meg átdolgozták kicsit az egységeket.
Hány évbe is telt ez?
Mi is tart 18 hónapig egy 20-25 órás kampány elkészítésében, ha a játék motorja, rendszere már full készen van? 😄
Lehúzás. Maximalizálják a profitot, a lehetõ legkevesebb munkával. Nagyon jó a blizzard marketing stratégiája, annak ellenére fogják a kiegeket milliók és milliók megvenni, hogy egy kiegészítõ nem ér 8ezer forintot. A kiegeket 4-6ezres áron szokták elpasszolni jó esetben.
Ha valami annyit ér, amennyiért megveszik, akkor viszont soha nem fogom megérteni, mi ér nektek ennyit ebben a fosban. Nem trollkodok, tényleg fosnak tartom :]
a másik ami felhuz.Activisionhoz köze sincsen külön ad ki ö is játékot és a blizzard is de ezt máremlitették elöttem de nem birod felfogni.
a többi játék meg mibben is jobb??mikor évek óta kezedbe nyomnak 1 játékot és csak grafika csilivili és ennyi.örüljünk azoknaka kivételeknek amelyek ezt megcáfolják de sztem nyugodtan kijelenthetem h évente rohadt kevés ilyen játék jelenik meg szintén minimum 8000ft+ árral.
az Blizzard meg jól csinálja minden játéka kidolgozot és siker évek akár évtizedek óta.akkor ök gányolnának??az Sc1et máig nyomják versenyek is voltak vele TVBEN.és azt is meddig fejleszteték??láttam róla régi képeket ami kuka lett már akkor az volt a hozzá állás vagy jól megcsinálják vagy sehogy.a Ghost játék is igy került kukába..
na mindegy felesleges jártatoma számat csak utálom az ilyen embereket akik csak nyomják a fikát..még1x mondom??szted lehuzos??drága szar??nincs benne nagy hátérmunka??NE VEDD MEG.nekm megér havi 500ftot..(és még igyis sokkat mondtam)
www.icewebhu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Ha nem ez hajtaná õket (és fõleg a "kedves" pénzéhes Activision-t) akkor a maradék 2 kampány nyugodtan benne lehetett volna a teljes játékban. De nem,inkább mesével 3 részre szedték az egészet,a maradék 2 kampányt pedig kiegészítõként tálalják,hozzácsapva multi tartalommal,hogy akit esetleg nem is érdekel a kampány,annak is meg kelljen venni a multihoz,így bármennyibe is fognak ezek kerülni (Szvsz alaphangon legalább 5 rugó lesz) az így összejövõ TELJES játék ára lesz vagy 20-25k...Ügyes, ugyanakkor pénzéhes gusztustalan húzás--y nyugodtan lehetne az Activision mottója...
Hogy ez trollkodás? Nem. Az lenne ha a játékot nem ennyi ideig csinálják és nem ez adná az egész játék fõ sztoriját. A játék 3 részre szedése és a maradék részek DLC-ként árusítása mezei lehúzás.
És nem,nem venném meg egyiket sem,de engem fõleg a zerg és a protoss sztori érdekel. Az alapjáték pedig valószínûleg kelleni fog hozzá. Remekül hangzik...
Amúgy vicces h kb fél éve azt magyarázom h a következõ 2 rész csak kieg lesz.
Morden: te hol élsz? egy új játék mindig is ennyi volt, már jópár éve. Az hogy pár kiadó csökkentett árral próbálkozik Magyarországon az egy dolog. De ha pl megnézed a külföldi árakat, akár a Steam-en, ott sem 8-9 ezer egy új játék sem.
Egyébként meg a Blizzard pont hogy mindig rendes volt a vásárlókkal (ha nem így lenne akkor már 30 kiadott játéknál tartanának, amik persze mind félkészen jelentek volna meg), teljesen elképzelhetõ hogy a kiegekben kiadott multis változtatásokat majd ingyen update-ben megkapja az akinek már megvan az alapjáték. Nem kell mindig reflexbõl fikázni mert a végén még hülyeségeket ír az ember.
Melleselg ha valakit a sztori érdekel akkkor annak örül minél több részben adják ki és minél tovább nyújtják. Valamint ha már árat írsz egy intervallumból akkor legalább az átlagal számolnál(6500-8500 ft->(7500ft) és ne megtoldva még 500ft-al.
Ha a SC neked túlárazott NE VEDD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Persze, nem kötelezõ megvenni és akkor nincs probléma abból hogy túl drága, vagy túl olcsó :-)
Az nem úgy volt...
Összefoglalva 8-9 ezer az full ár ( persze a túlárazott elsõ részhez képest tényleg kiegár)..
Egyébként ezzel jól az elõzõ SC2-s hírben író teljes áras 2. és 3. részt fantáziáló embereknek is meg lett mutatva, hogy kiegészítõs árat kapnak majd azok. Vagyis feleslegesen írtak azt, amit...
Tehát meg kell venni azokat is !! Zsizzard ezt jól kitalálta.. 😄