Csak kiegészítő lesz a maradék két StarCraft 2 rész

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké, akkor ezt többet már nem kell elmondanod.
Mondjuk valóban... hála Viktóriának a forint olyan szar, hogy ez miatt ilyen drága minden...

Nemtudom, hogy észrevetted-e én egy szóval nem írtam, hogy rossz lenne az sc2, nekem azzal van bajom, hogy a blizzard a saját rajongóit kihasználva 1 játékot ad el 3x ( tök mindegy hogy gyenge-e a forint vagy 7500 vagy 8000 lesz a kieg) a lényeg hogy gusztustalan üzletpolitikát folytat.
Valamilyen szinten jobb ez így, de a multis kompatibilitás egyértelmûen a lehúzás miatt lesz. Akkor fogadnám el ezeket "kiegészítõként", ha 3000-4000Ft lenne, báár g2play en megjelenés után 1-2 hónappal már csak ennyi lesz...

Broafka
nekem most ez nem világos, szóval multiban csak egy fajt irányíthatunk egyszerre vagy mi?
Nem lehet protoss terrán ellen?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Mondott példát animációk királya vagy sem? ennyi.
Valóban régóta készült a program, mondhatom, hogy szinte az elsõ töredékinformációktól nyomon követtem az SC2 híreket. Megannyi sajtótájékoztató, rajongói meeting szólt arról, hogy mit hogyan képzelnek a készítõk, folyamatos visszajelzéseket vártak és kaptak is a rajongóktól, vagyis a potenciális vásárlóktól, végig konzultáltak velük, mi és hogyan is lenne jobb. Egy éve kb konkrétan feltették a kérdést, hogy mit szeretnének jobban. Egy rövidebb, sûrû kampányt hamarabb, vagy három részletesen kidolgozott, hosszabb kampányt, értelemszerûen késõbb. Egyértelmûen az utóbbira voksolt a zúgó tömeg. Hidd el, nem két hónap összeállítani egy ilyen hatalmas projektet, amellett a Beta során a fél játékot megváltoztatták, a játékosok észrevételei alapján módosítottak rengeteg mindent, egységek erejét, tulajdonságait, pályákat, hasonlókat. És ez a folyamatos kapcsolattartás rettentõ szimpatikus dolog egy ekkora cég részérõl. Ha azt nézzük, simán megtehetné, hogy kijön valamivel, aminek SC2 a címe, a hülye vásárló úgyis megveszi, mert 10 éve vár rá. Ehelyett a maximumot akarták kihozni az egészbõl, és az bizony nem megy hatalmas költségek és rengeteg idõ befektetése nélkül. A költségek mellett pedig nyilván még bevételre is szeretnének szert tenni, kereskedelemrõl beszélünk, ugyan miért lenne egy cég saját maga ellensége, persze, hogy annyit hoznak ki a folytatásból, amennyit csak lehet. De mindezt a lehetõ legszimpatikusabban teszik, végig szem elõtt tartva a vásárlók igényeit.
A grafikus motor pedig pontosan azért nem csúcsszuper hájpermodern cucc, hogy széles körben el tudják adni a terméket, nem akarnak senkit sem kiszorítani a magas gépigénnyel. De egy RTS-nél valljuk be, nem a grafika a lényeg, amellett szerintem tisztességes munkát végeztek e téren is.

IGN: Zaraki

Fresh Duke
A HoMM 4 igenis jó játék volt, nem kell fikázni! <#mf1>

Amúgy, nem értem a problémát. Akinek drága letölti, kész.

A heavy cost. I pay it gladly.

yesname
Aztakurva, mekkora szemellenzõs díszpéldána. Röhögõgörcsöt kaptam 😄😄😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

A dolog ott bukik meg hogy nem kell neki százezres gép hogy szépen elfusson. De csak röhögj tovább magadon 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

stalkert bug szempontjábol megse emlitsd 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Én már csak röhögök jókat akik ilyen játékok kedvéért vesznek több százezres gépet, 60-80e forintos videokártyát, amin ráadásul még be sem lehet kapcsolni az élsimítást, olyan - #14hsz, helló - igényesen lett elkészítve.
"Pénz Pénz Pénz"
Egy olyan játék-készítõ céget mondj ami nem pénzért csinálja amit csinál, hanem mert csupaszív a fõnök <#pardon1>

Idézném azt amit egy elõzõ SC2-s cikknél írtam, rövidítve:
- Az egész játékot 2D motorról ültették át 3D-be
- Crysis grafika mellett 6x200 egység + épületek mozgatása minden asztali (nem többmilliós) konfigot kifingatna, szóval a grafikánál ezt is figyelembe kellett venni.
- sokáig készül: mert csiszolgatják ahogy tudják. Gondolom ti se élveznétek ha egy Sniper: Ghost Warrior vagy egy Stalker: Clear Sky (esetleg a stratégiákhoz közelebb lévõ HoMM 4) minõségû vackot készítenének, ami bugzik amikor csak rájön a szenvedhetnék.
A többit majd leírom ha a kedvem úgy tartja...

Jacek
18 honap???? 5-en csinaljak vagy mi?😊

narumon
Húú de szeretném, hogy a többi kiadó is ilyen legkevesebb befektetett munkával a legnagyobb profitot kisajtoló genya lenne. Akkor nem lenne gond azzal, hogy nincs mivel játszani mert csak foshalmokat öntenek ránk.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

hiftu
Ez is érdekes gondolatmenet. D3-ra például még mindig toboroznak. Kivülrõl.

Ha elhúzol egy fejlesztést, akkor hajlamosak az emberek elkényelmesedni.
Romlik a teljesítmény/órabér arány.
Bár lehet, hogy a Blizzard ezt jól megoldja.

<#eljen>
A blizzard azért nyújtja el a fejlesztést, mert így kevesebb emberrel meg tudják oldani. Költséghatékonyabb, mert nem kell máshonnan emberi erõforrásokat elvonni, vagy újakat felvenni.

Ennek a történetnek minden pontja arról szól, hogy hogy lehet a lehetõ legkevesebb befektetett munkával a legnagyobb profitot kisajtolni a játékból.

https://twitter.com/foodlfg

Te megveszed? Nem? Akkor le vagy húzva? Nem? Akkor mit csinálsz itt? Minket lebeszélsz a kedvenc játékunktól? Sok sikert.
Két dolgog miatt fogják megvenni a kiegészítõket:

1. Továbbviszi a történetet.
2. Az inkompatibilis multi miatt meg kell venni, mert ugye mindenki más meg megveszi a történet miatt (1).

Tetejében mindkét kiegészítõhöz meg kell venni az alapjátékot is.
Ki van ez találva kérem szépen! Lehúzás a köbön! <#hehe>

https://twitter.com/foodlfg

MOnddj egy jó játékot. MONDDJ akkor te hülye troll!! a Grafika elavult??? mer? a gépem alig bírja és nincs szar gépem. muttass egy stratégiát ami hasonló egy scifit, mutasd meg mivel jobb, mennyivel kreatívabbak a kampányok, hogy az mivel jobb,mutass 3 tök különbozõ de mégis kiballanszolt fajt. érvelj. Ha nem tudsz akkor csõ.
Egyébként ha nem tetszik nem muszáj megvenni. El is sörözheted. Az biztos, hogy én évekig tartó multi élményt vettem meg potom 13.500.-ért. Nekem megér ennyit, nem kocsmázom, nem költöm hülyeségekre a pénzt.

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

Nem tûnt fel senkinek, hogy az utóbbi idõben folyamatosan "erõsödik" a forint? Ezért ennyi az ár. Minden Blizzard játék MINDIG 60 dollár. Pont. Csak szar a gazdasági helyzet, ezért ennyi. Amikor megrendeltem még márciusban vagy nem tudom mikor, 11.000.- Ft lett volna.

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

BCS pixel
más motort használ, az elsõ rész még csak egy 2d-s játék volt

az alapjáték és a kiegek multija, mint le lett írva nem lesznek kompatibilisek egymással, tehát eléggé valószínû, hogy azokat a multis extrákat az alapjáték tulajdonosai nem kapják meg
😄D
viccelsz, ugye
kapott az elsõ rész egy szebb grafikát (ami jelenkorhoz képest már most elavult), meg átdolgozták kicsit az egységeket.
Hány évbe is telt ez?
Mi is tart 18 hónapig egy 20-25 órás kampány elkészítésében, ha a játék motorja, rendszere már full készen van? 😄
Lehúzás. Maximalizálják a profitot, a lehetõ legkevesebb munkával. Nagyon jó a blizzard marketing stratégiája, annak ellenére fogják a kiegeket milliók és milliók megvenni, hogy egy kiegészítõ nem ér 8ezer forintot. A kiegeket 4-6ezres áron szokták elpasszolni jó esetben.
Ha valami annyit ér, amennyiért megveszik, akkor viszont soha nem fogom megérteni, mi ér nektek ennyit ebben a fosban. Nem trollkodok, tényleg fosnak tartom :]
fergusonpapa
OMG...ne beszélj már hülyeséget.kurva sok munka van benne.láthatuk az elsö képektölkezdve mennyit változot..meg mióta fejlesztik..és ha edig még nem esett volna le a multis részt ha javitják vagy uj dolgok kerülnek bele patchel hozájut azis akinek csak az alapjáték van meg.a kampány részeket meg kikel dolgozni.ezt olyan nehéz megérteni???gondolkoz már miota fejlesztik a játék menetet.melete a videokat és az egész felépitést...most irták 2012körül várható zerg kampány és sztem még 1-2 év protoss...akkor vártál volna 2014ig h megkapd egybe ajátékot???ami melesleg addig simán elavult lesz???gondolkoz az ö oldalkról.és ha annyira nagy fan lennél nem fikáznád h nincs benne sok munka meg lehuzás.mert ha olyan nagy fan vagy..akor 2 évente 7000-8000ftba nem halsz bele..nekm simán megér havi 500ft-ot egy ilyen nagyszerü játék.

a másik ami felhuz.Activisionhoz köze sincsen külön ad ki ö is játékot és a blizzard is de ezt máremlitették elöttem de nem birod felfogni.

a többi játék meg mibben is jobb??mikor évek óta kezedbe nyomnak 1 játékot és csak grafika csilivili és ennyi.örüljünk azoknaka kivételeknek amelyek ezt megcáfolják de sztem nyugodtan kijelenthetem h évente rohadt kevés ilyen játék jelenik meg szintén minimum 8000ft+ árral.

az Blizzard meg jól csinálja minden játéka kidolgozot és siker évek akár évtizedek óta.akkor ök gányolnának??az Sc1et máig nyomják versenyek is voltak vele TVBEN.és azt is meddig fejleszteték??láttam róla régi képeket ami kuka lett már akkor az volt a hozzá állás vagy jól megcsinálják vagy sehogy.a Ghost játék is igy került kukába..

na mindegy felesleges jártatoma számat csak utálom az ilyen embereket akik csak nyomják a fikát..még1x mondom??szted lehuzos??drága szar??nincs benne nagy hátérmunka??NE VEDD MEG.nekm megér havi 500ftot..(és még igyis sokkat mondtam)

www.icewebhu

narumon
Bcs: Hagyd már rájuk. Fingjuk sincs a játékokhoz, és ha nem vennéd észre soha nem írnak semmi konkrétumot mert akkor támadási felületet adnának. Egyszerû ez így nekik, hogy mindenki hülye rajtuk kívül. Mondjuk meg kell nézni Skynetet õ pl PS3-ra költötte a pénzét ami annyit sem ér mint egy SC2 rész, de ezért mi õt nem bántjuk mert õ pénze arra bassza el amire akarja.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Skynet
És van aki ezt még el is hiszi....😊
BCS pixel
Mit nem lehet azon megérteni hogy ilyen magas minõségben sok idõbe telik elkészíteni a játékot? A mostani starcraft 2-ben alapból sokkal több munka van mint egy átlag stratégiában.

az azt várná kemény 10 év után hogy kicsit több mint 10-20 ora játék idö legyen ennyi pénzért és ne kismillio részben hanem egybe párhuzamosan vagy egymás után futva nem pedig fizess még ezért a plusz 5 oráért is

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Skynet
Nem volt eddig sem titok hogy kiegészítõk lesznek. Pénz pénz pénz.
Ha nem ez hajtaná õket (és fõleg a "kedves" pénzéhes Activision-t) akkor a maradék 2 kampány nyugodtan benne lehetett volna a teljes játékban. De nem,inkább mesével 3 részre szedték az egészet,a maradék 2 kampányt pedig kiegészítõként tálalják,hozzácsapva multi tartalommal,hogy akit esetleg nem is érdekel a kampány,annak is meg kelljen venni a multihoz,így bármennyibe is fognak ezek kerülni (Szvsz alaphangon legalább 5 rugó lesz) az így összejövõ TELJES játék ára lesz vagy 20-25k...Ügyes, ugyanakkor pénzéhes gusztustalan húzás--y nyugodtan lehetne az Activision mottója...
Hogy ez trollkodás? Nem. Az lenne ha a játékot nem ennyi ideig csinálják és nem ez adná az egész játék fõ sztoriját. A játék 3 részre szedése és a maradék részek DLC-ként árusítása mezei lehúzás.
És nem,nem venném meg egyiket sem,de engem fõleg a zerg és a protoss sztori érdekel. Az alapjáték pedig valószínûleg kelleni fog hozzá. Remekül hangzik...
Ámen.
nem értem miért kell itt trollkodni. Zsizzard? egyrészt gratulálok a hülye jobbos agyadhoz, másrészt ne keverd össze az igazi lehúzó cégekkel.

Amúgy vicces h kb fél éve azt magyarázom h a következõ 2 rész csak kieg lesz.
Morden: te hol élsz? egy új játék mindig is ennyi volt, már jópár éve. Az hogy pár kiadó csökkentett árral próbálkozik Magyarországon az egy dolog. De ha pl megnézed a külföldi árakat, akár a Steam-en, ott sem 8-9 ezer egy új játék sem.
Egyébként meg a Blizzard pont hogy mindig rendes volt a vásárlókkal (ha nem így lenne akkor már 30 kiadott játéknál tartanának, amik persze mind félkészen jelentek volna meg), teljesen elképzelhetõ hogy a kiegekben kiadott multis változtatásokat majd ingyen update-ben megkapja az akinek már megvan az alapjáték. Nem kell mindig reflexbõl fikázni mert a végén még hülyeségeket ír az ember.

morden te erre vered mi? A SCII-es cikkekre. Neked ettõl áll fel igaz? Tudtam én, hogy te vagy a legnagyobb fan!
Melleselg ha valakit a sztori érdekel akkkor annak örül minél több részben adják ki és minél tovább nyújtják. Valamint ha már árat írsz egy intervallumból akkor legalább az átlagal számolnál(6500-8500 ft->(7500ft) és ne megtoldva még 500ft-al.
Ha a SC neked túlárazott NE VEDD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Régi törvény - valaminek annyi az ára, amennyiért megveszik.
Persze, nem kötelezõ megvenni és akkor nincs probléma abból hogy túl drága, vagy túl olcsó :-)

Az nem úgy volt...

Gondolkodj, meg kell venni hozzá az alap játékot majd aztán 8990 lesz egy kieg pont mint egy rendes játék ára, szóval tök jogosan írtuk amit írtunk.
Összefoglalva 8-9 ezer az full ár ( persze a túlárazott elsõ részhez képest tényleg kiegár)..
Nem hülyék dolgoznak a blizzardnál, pontosan vágják azt hogy lehet lehúzni az egyszeri játékost úgy hogy azt érezze a gémer hogy még így is jól jár 😄
Miért? Egy jó játéknál nem vennéd meg amúgy is a kiegészítõit? Ugye, hogy de. Akkor meg nem értelek...

Egyébként ezzel jól az elõzõ SC2-s hírben író teljes áras 2. és 3. részt fantáziáló embereknek is meg lett mutatva, hogy kiegészítõs árat kapnak majd azok. Vagyis feleslegesen írtak azt, amit...
"és pár extra dolgot a multihoz"
Tehát meg kell venni azokat is !! Zsizzard ezt jól kitalálta.. 😄
← ElőzőOldal 2 / 2