• roliika
    #36
    Pl grafikus az isten háta mögött ahol nincs több 10 megabites net, hogy használna ilyen zseb vackon Photoshopot, vagy neadjisten 3d-s szerkesztő progikat?

    Na meg a programozók, nem hiszem, hogy ilyen Nintendón kódolnának, mert lehet, hogy kis fogyasztása lesz, de kis teljesítménye is.

    Ha nem történik valami észbontóan nagy változás a számítástechnika terén, pl nanocsöves procik, vagy fény tranyók,vagy kvantumproci kis méretben (márpedig ilyen egyhamar nem fog történni mert a szart is el kell adni), akkor bizony maradni fog még egy darabig a jó öreg PC.

    Noha technikailag, már sokkal gyorsabb, kisebb méretű gépeket is lehetne gyártani, több tíz, vagy 100 kidolgozott prototípus már létezik, amit sorozatban is lehetne gyártani, de szépen végighaladnak a jó 10 évre előre kijelölt úton.

    Ne higgyük, hogy nincs előre lejátszva minden kártya. Most jön majd ki szépen az USB3, ezzel egyhuzamban megjelennek a DVD és BluRay olvasási és írási sebességével vetekedő flessek, fillérekért, aztán jön az USB4 amin már dolgoznak, közben szép lassan bevezetik mindenhol a mobil LTE átjátszókat.

    Ez mind 2 évre van csak előre vetítve, 2 év múlva a 20-30-60 megabites sebesség nem lesz elérhetetlen mobilon sem, valószínű a 3D-s szolgáltatások fogják elvenni a sávszélesség jó részét, egyre több ember fog szinte mindent tudó mobilokkal és talbetekkel rohangászni, lesz a Vodánál is, Telenornál is 10-20 000 ért ocscsós, 3D mobiltévé szolgáltatás ,interaktív tévé, stb.

    Ha nem láttok holnap, akkor elvittek a fekete ruhások(Nvidia emberei)!