• goom
    #18
    Azt gondolom, hogy akik itt olvasunk/írunk, zömmel elfogultak vagyunk: valamilyen szinten a hobbink vagy/és munkánk a PC. Sokunkra igaz az "erőművekre vágyó fanatikusok" kifejezés, így talán hajlamosabbak vagyunk jobban védeni vagy kritizálni valamelyik "oldalt", véleményt.
    Nap mint nap nagyon sok emberrel kerülök kapcsolatba a számítógép világában - otthon is, a munkahelyemen is. Azt látom, hogy többségüknek valós igénye van rá, de jóval felszínesebben, mint nekünk itt... esetleg csak bizonyos területeken. Vannak, akiknek csupán szórakoztató eszköz, mások kizárólag munkára használják, ismét mások információk beszerzésére.
    Ahány ház, annyi szokás. És - egyelőre - annyi eszköz is, szerintem. Vélhetőleg dőreség lenne az egyik csoport számára megfelelő platformot ráerőltetni egy másikra - vagy akár csak azt feltételezni, hogy mindenki rendelkezik "csillió colos tévé"-vel.
    Másik kedvenc területem, a HiFi világa jut eszembe: attól, hogy sokan megelégednek az mp3 szintjével (élvezve előnyeit és elfogadva hátrányait), még sokan vásárolnak és hallgatnak olcsóbb-drágább HiFi vagy akár HighEnd készülékeket. Pedig ott nagyobb árkülönbségek vannak a spektrum két széle között, mint itt...