• Oláh Herkules
    #98
    Az ellenszenv az apple fanok, és sj felsőbbrendűségi kirohanásai miatt alakul ki, ugyanis ez nem túl szimpatikus vonás. Az illogikus gondolkodás az apple fanokra jellemző (multitask nemkell szar vs mostmár van iphoneban akkor most jó, antenna tökéletes semmi gond holott a tények nem ezt igazolják, minden ami akár egy kis vonásban is hasonlít az applere másolat, holott ezek a dolgok nem apple találmányok, ők is másolták, vagy pl az hogy aki nem vesz apple cuccot az: -csóró -hülye):
    -volt gyerekszobám, saját
    -nem molesztált senki
    -nem gondoltam rá hogy nő lennék
    -szüleim még most is együtt élnek
    -kielégítő a közösségi életem, kívülállókról meg ugye esetemben nem lehet beszélni, nem vagyok szektás
    - nem
    - minden iskolában vannak faszagyerekek, bár én simán hülyének néztem őket, nem tudtak nagyon hatni rám, mert mindig visszaszóltam/ütöttem, és tudtam hogy idióták nem érdemes foglakozni velük.

    Most éppen nincs jobb dolgom... apropó neked nincs? Sületlenségekről az apple fanok részéről lehet beszélni, a kívülállók csak a tényeket mondják, és vélhetően jól szórakoznak ahogy a szektások próbálják kiforgatni ezeket a tényeket, megmagyarázzák hogy ami szar az igazából jó. Én legalább is jól szórakozom :)

    "Nem tartjátok ezt valahol betegesnek?"
    Hatás-ellenhatás. Az egész dolog úgy indult, hogy más steve jobs által eretnek dolognak kikiáltott dolog témájába jöttek az apple fanok hirdették istenük igéjét, és hogy ők milyen felsőbbrendűnek érzik magukat, mindennél jobbak az apple cuccok, és aki mást mond az hülye :)