Ulkesh#438
" Talán a Nokia viszi a prímet per pillanat a symbianos rendszerrel az legújabb generációja elég stabil ami az N8-ban csúcsosodik ki. "
Ezt ugye most csak viccnek szántad?
A napi 2-3 újraindulás ami pl. egy N97 minit jellemez és a beállítások spontán figyelmen kívül hagyása, az neked stabil? Na ne röhögtess.
Az N8-ban meg maximum a pofátlanság csúcsosodik ki, mert bevallottan béta szoftverrel kihozni egy készüléket csak a Nokia képes :)
"Az apple termékei technikailag sose ostromolták a csúcsot"
Mert a Nokia 3-4 éves technológiákat felvonultató eszközei meg a hightech vonalat erősítik mi? Még az N8-ba is egy huszadrangú CPU került, ami éppen hogy elég a működéséhez. A rendszer meg végre most először fogja használni a GPU-t is valamire, amire a konkurens rendszerek 4-5 éve képesek.
Bár arra kíváncsi volnék, hogy szerinted az iPhone 4 miben marad le technikailag :D
"A mobil sűrűn cserélve a legjobb úgy keveset buksz rajta és nem válik unalmassá"
Ha szar a készülék, akkor hamar túladsz rajta, ez igaz :D
Én az iPhone-t 25 eFt-ért vettem és ha megjön az utódja 100-ért adom el, tényleg sokat buktam rajta :D
Egy smartphone meg attól válik unalmassá, ha nincsenek rá izgalmas alkalmazások.