Mait normális ember hazavisz és feltölt a gépére, mert nem a kis kijelzőn akarja nézegetni, vagyis jobban jár, ha eleve oda kapja meg.
"A BT azert jon jol, mert egyreszt nincs internet a telomon"
:D :D
"Az infrat tokeletesen kivaltja a BT, de az internet a BT-t nem."
Jaja, hisz a PC-k között is BT-al kommunikálunk, mert az annyira fejlett :D
Gondolom, ha a mindennapi kommunikációra, több giga méretű állományok küldésére megfelel a net, akkor talán egy fotó megosztására is alkalmas :D
"Az app forraskodjat nem kell elkuldeni az Applenek. Igy tok mindegy, hogy egy kez potyogte be vagy egy program forditotta at egy masik nyelven irt kodbol. Ugyan ugy belekerulhet barmi."
Nevetni fogsz, vissza fejtik és tudják mi van benne. Ezért nem fogadnak el alkalmazást, ha pl. saját API-t használ.
"Akarmennyire nem normalis, nem az a termeszetes, hogy TE dontod el, hogy futtatod-e vagy nem?"
Értem, szóval éljen az anarchia. Akkor minek a szabályok, törvények, majd én eldöntöm, hogy helyes-e téged leütni egy sötét sikátorban, vagy sem. Ha meg felelőségre akarnának vonni, akkor megvonom a válam, hogy miért, hisz az a természetes, hogy én döntöm el, mit teszek.
"Illegalisnak nevezik"
A jailbreak nem illegális. Az összes következménye annyi, ha kiderül elveszted a garanciát.
Nem véletlen, hogy mindenki tudja kik készítik ezeket az alkalmazásokat és a készítők nevüket,a rcukat adják a dologhoz, sőt interjúkat adnak a témában.
"aztan neha kitiltogatjak az appstore-bol az ilyen iphoneokat es minden ujabb verzioval bezarjak az azt lehetove tevo lyukakat."
Az App Store-ból nem zárnak ki senkit, már megint valamit hallottál :D
"Akkor mar egyszerubb lenne az Android rootolasahoz hasonlo latszatvedelmet alkalmazni."
Azért azokat a "látszat védelmeket" is hetekig, hónapokig törik meg :D
"Szerintem a fejlesztesek atvetelevel (amik valojaban nem is fejlesztesek, hanem alapfunkciok potlasa)"
Nem a funkció a lényeg, hanem annak megoldása.
"Furcsa lenne, ha meg nem lenne appstore, de a cydiaban mar ezerszamra lennenek alpkalmazasok. :DD"
Bocsi, de App Store még hírből sem volt, de az Installerben ezerszám voltak alkalmazások.
"Nehany plusz funkcio a szoftverben semmit nem venne el a hasznalhatosagbol."
A sok felesleges funkció viszont igen.
Lásd Mobilarena teszt és a fotózás iPhone 4-el. Nincsenek az alkalmazásban beállítások, mégis hasra voltak tőle esve, mert az automatika teszi rendesen a dolgát, nincs szükség kézi állítgatásra.