laziga#436
No tiszta vizet a pohárba marha szerencsés vagyok én több készülékkel vagyok körbevéve, de egyik se jobb a másiknál mindegyiknek meg van a maga hiányossága és hibái. Az iPhone egy kalap kaki ami jó az irányítása, de sok windowsos mobil is hulladék rendszeresen fagy stb. Az androidos rendszerben nagy lehetőségek vannak de még kiforratlan. Talán a Nokia viszi a prímet per pillanat a symbianos rendszerrel az legújabb generációja elég stabil ami az N8-ban csúcsosodik ki. Ja és végül a sok kínai mobil meglepő de sok veri minőségben és megbízhatóságban mind az Apple mind a Windows rendszereit. Az apple termékei technikailag sose ostromolták a csúcsot, a Windows már igen de nem tud ott maradni a Symbian nem tudni menyi bőr van rajta amit lelehet még húzni bár az N8 elég jó bizonyíték hogy lehet egy szuper telefont összerakni megmondom a frankót lopva. Ezt is tette a Nokia, lemásolta a konkurenciái legjobb dolgait vagy vegyük a Milestone a teljes billentyűzetes telók közül mindent bele passzíroztak és csak lemásolták a konkurenciát. De nincs örökös első a legjobb csak a pillanatnyilag a legjobb. na és akkor még miszerint a legjobb minőség tudás kezelhetőség ár/érték arány? A mobil sűrűn cserélve a legjobb úgy keveset buksz rajta és nem válik unalmassá és mulatságos mikor egy kínai telefon kezelhetőbb mint egy Iphone vagy gyorsabb a neten mint a windowsos mobil vagy van benne flash támogatás mint egy méregdrága N8-ba. Szal egy a lényeg a legtöbb fan mit se tud a konkurencia termékéről soha nem próbálta nem használta de már látott olyat aki hallott olyanról akinek a a barátja menyasszonyának a tesójának volt csak elhagyta :)