• item
    Mennyit tudtok nyavajogni, nekem van Mac-em is meg PC-m is mind a kettőt szeretem, sőt van Nokia N800-am is Maemo linuxal az is nagyon jó kütyü,meg egy 2G-s IPOD-om azt is szeretem, sőt van még egy SE K800i telefonom az is úgy működik mint a svájcióra. Nem értem mit kell ezen annyit siránkozni. Mindenki használja azt ami tetszik neki,a másikat nem kell megtéríteni,majd használni fogja,ha úgy érzi az kell neki. Értelmetlen ez az OSX és Windows nyavajgás is, mind a két rendszer azt teszi amire megkérem,lefagyás és egyéb hiba nélkül! Lehet nem a rendszerekben van a hiba ?! És bizony láttam nem egyszer rosszul működő Macintosh gépet,ami a túlmelegedés közben folyamatosan elköltözött az örök vadászmezőkre,de megannyi rosszul összerakott és gyárilag épített (Dell,IBM,FUJITSU,ACER,STB) PC-t is javítottam,mert bizony állandó jelleggel elhaláloztak.
    szóval semmi sem tökéletes, ne is álmodjatok róla,de aki egy kicsit is konyít a dolgokhoz és persze nem egy szériahibás terméket vásárol,az normálisan tudja használni ezeket a kütyüket.

Peace!