Ulkesh#312
"Érdekes, nekem Desirém van több, mint egy hónapja, viszonylag poros helyen is lakok, mivel itt Írországban elég sokat fúj a szél, de egyik hibát sem észleltem…"
A hangerő szabályozó gombok magasságában (és valószínű azok résén keresztül) került por a kijelző alá ami napfényben és kikapcsolt kijelzőnél látszott a legjobban, engem az ilyen apró hibák is zavarnak ezért visszavittem. A polcról leemelt cserekészüléket viszont nem tudtuk bekapcsolni, teljesen halott volt. A második dobozban lévő működött, ezt 1,5 hónapig használtam is, de az Android alkalmazások fejletlensége miatt inkább eladtam.
" Class 2-es kártya van benne, és van rajta zene, és egy Blue-ray rip, ami közel 2 giga, 2000 kb/sec az átviteli sebessége a filmnek. Megnyomom a gombot, és működik, a zenék nem különben...semmi akadás…"
A hozzáértés süt a mondandódból, de majd ha felraktad a Froyo-t és az alkalmazások is a kártyáról indulnak, no meg a rendszer cache-ek is oda kerülnek, akkor majd ne lepődj meg, hogy picit akadni fog az egész kóceráj :D
Persze, ha rootolt lenne a készüléked és használnál app2sd-t akkor már most tudnád, hogy nincs igazad, de hát biztos poénből gyártanak gyors SD kártyákat és biztos viccből raknak gyorsabb flash tárakat a készülékbe (már, ha nem a filléreskedő HTC-ről van szó, akik kispórolják ezt is, meg a szoftveres licenceket is, ezzel kiherélve az amúgy gyors hardvert).
"Ipod és hangminőség…"
iPod-ot soha nem használtam, de iPhone-t elég sokat hallgatok főleg kerékpározás közben, nekem nem tűnik halknak, főleg, hogy utcai zajban kb. 40%-os hangerőn hallgatom.
Mellesleg, ha a hangerőt kevered a hangminőséggel, akkor csak sajnálni tudlak (meg a szomszédaidat is :D )