• morcosqtya
    Dehogy is, dehogy is!!

Fogsz találni normális céhet, csak idő kell hozzá és keresgélj Te is!
    Magasabb szinten Ők fognak keresni majd téged.
    Nézegesd a leírásokat (céh adatlap), vond le a konzekvenciákat a stílusból, a kitételekből, szabályokból, a helyesírásból! Ezekből lehet következtetni intelligenciára, érettségre és, hogy mire számíthatsz majd bent.
    A tagok neveit és a vezetőség tagjainak karakterlapját is olvasd el, beszédesek lehetnek azok is.

Ahogy írtad: ez zömében a 12 évesek játéka. Sok a kis tökkel ütött olvasni / írni képtelen kisgyerek, de ismerek 40 éves családapát is és szoptatós anyát 3 gyerekkel.. és teljesen normálisak, értelmesek.
    Szoktam más céhek erősebb tagjaival összecsapni majd levelezgetni, meglepő de vannak mérnökök, informatikusok, kutatók is... emellett sok diák, de ismerek országos Kick-Box bajnokot is.

Szerinted én hány idióta levelet kapok naponta céhvezetőként? Rengeteget.
    Némelyeken röhögök, de van amelyiken már sírni kellene, hogy ilyen a világ és ezek is emberek (akarnak lenni). Egy idő után már meguntam őket, törlöm, nem vacakolok válasszal.
    Tulajdonképpen azt a karakteremet szeretem leginkább amellyel sima klántag vagyok... (azzal is invitáltak volna tisztnek, amit elutasítottam de volt, hogy ki akartak nevezni céhvezérnek is... na kettő céh már sok lenne.. Egy is az.)