Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen ,kérdés lett volna lemaradt a kérdõjel,bocs.Ha nincs cvc kód akkor tényleg nem lehet, bár én azt hittem mindegyiken van.Az otp-bõl meg menj át máshova, a legszemetebb cég szerintem(meg sokan mások szerint is)
datango
egy jó pofa sört! (nekem is!)

morcosqtya
Virtuális kártyával hogyan??
Utalás?
Bankkártya?
Ott mit töltsek ki?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

cSuwwi
nem mindegyiken van
ha pont olyan kártyád van, amin nincs CV kód, azzal nem fogsz ilyen helyre utalni
cserélj kártyát vagy válts ki egy netes virtuális kártyát vagy sms/telefon

shit happens

morcosqtya
Ez most kérdés?
Én a hátsó oldalán a kártyámnak (OTP Mastercard - zöld) nem találom a CVC kódot!!

Sima bankkártyás nem jó.Én azzal veszem, semmi gond nem volt
morcosqtya
Vett valaki UTALÁSSAL gombát?
Nem értem ezeket a paramétereket..
OTP Direktes netes utalásnál mit hová kell írni???
Tiszta káosz..
Valaki tudja a pontos eljárást / kitöltést?

morcosqtya
TitoGzatosak vagyunk ma.
De a céh neve is ez: ...

morcosqtya
😊)

És van neki még 2 rajos foga is. 😄

cSuwwi
ezek a bajszos dark elfek olyanok mint valami kancigány

shit happens

Flash bug

morcosqtya
nm.

hülyeséget írtam, így valóban sikerült. köszönöm.
visszakerülök a céhhez.
morcosqtya
Arénába írd be a csapattárs nevét!

hmmm, lehet, hogy bennem van a hiba. neked ez így sikerült? (nincs olyan, hogy "támadás").
morcosqtya
Könnyen.
Rákattintasz a nevére, támadás.

jó estét mindenkinek! céhen belül hogyan tudjuk megtámadni egymást?
Fórumon azt írták, hogy az átlagnál több tp/arany jár a piros küldetésekért, illetve a szörny amivel harcolno kell az is erõsebb, mint a többi.

Mik ezek a piros küldetések, elmondaná valaki?
Maximus4
Tényleg,ez nem rossz ötlet😊
A kertbe is lenne mit csinálni😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

morcosqtya
Mindent meg tesz.
Írd neki, hogy betonozza le a garázsbejárót, akkor beveszed..

Maximus4
Igen,nagyon.Rettenetesen boldoggá tesz <#falbav>

Lehet,hogy írok neki,töltsön nekem gombát😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

morcosqtya
Jajj..
De jó neked, hogy ilyeneket kapsz.
😊)

Narxis
:ASD

mindent megtesz, mond neki, hogy álljon fél lábon 1 napig 😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Maximus4
Így még nem láttam leírva a "kedvenc" szavamat <#violent>

nyugi 😊 ne idegeld magad ezen .. manapság szinte minden játékban jelen van ez az 'acsívmentes' fasság 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Maak
igen, erre celoztam en is, vegre valakinek leesett...de ha ez a jatek erre halad akkor felejtos reszemrol, torlom a picsaba a karaktert azt csa...ehhez foghato oltari baromsagot ritkan latni,gg

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Shiwo
az nem feltétlen véletlen...egy céhen belül vannak, lehetnek haverok, mindhármuknak ugyan az hiányzott a könyvbõl, az egyik észrevette nálad, és szólt a többieknek

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Narxis
Ne támadjátok szegényt. 😄

Sir Quno Jedi
Hmmm... És fájt nagyon?! Úgy fizkailag kérdezem?! Ért valami kár? Akarsz róla beszélni?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

cSuwwi
ha valami egyedi tárgyad van (ami relative ritka), akkor ne csodálkozz rajta

shit happens

Maak
ahha, es veletlenul pont engem talalt meg mar 3 tag is onnan...jovan, persze

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

morcosqtya
"hogy faszé kell a sakkban lépni a bábukkal.."

<#nevetes1>

Sir Quno Jedi
200 szinttel kisebb karikat is be KELL támadni, mivel a gyûjtõalbumba az õ felszerelésük is kell. Ébresztõ! Semmit nem veszíthet a kisebbik kari, sem becspontot, sem pénzt, viszont a nagyobbik meg nem tudja máshogy az alacsony szintû tárgyakat megszerezni a gyûjtõalbumba.

Még céhtagokat is ugyanúgy be szokás támadni, ha szintben ott vannak, amilyen felszerelés kell az albumba még. Akinek ez nem tetszik, az feleslegesen játszik ezzel a játékkal, mert ennek ez az egyik alapvetõ lényege. Ennyi erõvel azért is lehetne panaszkodni, hogy faszé kell a sakkban lépni a bábukkal... 😄DD

Néha a legerõsebbek leteszik a fegyvert, hogy kisebbek is sikerrel üthessék õket a céhbõl, így azoknak is meg lesznek az albumban a tárgyak, amik amúgy a nagyobbikon vannak. Ez is ésszerû döntés.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Maak
Megkernem a weweweesgehu ceh osszes tagjat , hogy tamadjon meg engem, nagy dicsoseg 50 szinntel kissebb karit leverni...

Krisz018
s4-en céht keresek !!

FodorGyurmaa
Üdv!Sziasztok!😊 Engem S2-n Palacsintaa néven találtok meg 😊

Elvert egy 73-as íjász<#csodalk>Hát igen, az ijjászlutri.
morcosqtya
Kb. egy hónapja már ez van Chrome-ban.
FF-ban és IE-ben rendben van.

Narxis
hehe ilyen nekem is szokott lenni xD

morcosqtya
Viva la Flash Player..

Én is az epicet nézem, aztán ha nem ismerõs támadás.Atkát lever<#nevetes1>, de gonosz vagy.
morcosqtya
Csak egyszer. Ekkor minden eddig "általad nem ismert" tárgya bekerül a könyvbe. Ha ezután újra támadod, akkor értelemszerûen csak akkor ér valamit, ha idõközben pont egy olyan tárgyat rakott fel magára ami az elõzõ támadásodnál nem volt ott és nem is ismerted még.

Egy idõ után eléggé bizonytalan mit láttál már és mit nem, mivel egy unalmas kalapácsos vagy gombás, fenyõfás amulettbõl is van 5 féle szín, a fene tudja melyik van már meg neked.
Ekkor vissza a kar lapra, könyv fellapoz, elõkeres, ha nincs meg akkor vissza a célponthoz, atkát lever, könyv % nõ, örül.

Nem szoktam ilyennel bajlódni, eleve extra tárgyakat keresek, amibõl egy van (pl. epic) vagy kezdõ karakterek játékfegyvereire vadászom.. 😊)

Elég egyszer megtámadni egy kicsit, hogy a tárgyai bekerüljenek az a albumba vagy többször kell?
morcosqtya
Sajnos elég random.
Nekem az egyikkel következõ napon adta be, a másikkal (fõ karakterem) 10 gomba boltforgatás után.. @#*#! <#gonosz2>

Mitõl függ, hogy megjelenik a boltban a könyv? Négy karim közül eddig csak egynek van, a céhemen belül is csak nekem.A kisebbek ütésével pedig semmi gond nincs szerintem, nem veszítenek semmit.Engem is csapott már meg 140-es, majd visszakapja egyszer...valamikor...talán<#nevetes1>
morcosqtya
Nem értelek félre, nem vita volt részemrõl, hanem hozzátétel a postodhoz, tényszerûen, mintegy megerõsítés.

Nem neked szólt a "sajnálom", hanem a srácnak aki visszaírta nekem, hogy "seggfej".
Nem veszem fel az ilyet de be kell látnia, hogy semmiféle személyeskedés vagy rosszindulat nem volt bennem támadáskor, csupán a tárgyai kellenek.

Azért támadok be 5-6. szintûeket is, mert a játékíj, parittya és bádoglemez is hiányzott az albumból, amit 80-asoknál már nem fogok találni.

"Sajnálom" félreértesz 😄 én jót mosolygok rajta mert tényleg nincs jelentõsége

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.