4904
  • morcosqtya
    Dehogy is, dehogy is!!

Fogsz találni normális céhet, csak idő kell hozzá és keresgélj Te is!
    Magasabb szinten Ők fognak keresni majd téged.
    Nézegesd a leírásokat (céh adatlap), vond le a konzekvenciákat a stílusból, a kitételekből, szabályokból, a helyesírásból! Ezekből lehet következtetni intelligenciára, érettségre és, hogy mire számíthatsz majd bent.
    A tagok neveit és a vezetőség tagjainak karakterlapját is olvasd el, beszédesek lehetnek azok is.

Ahogy írtad: ez zömében a 12 évesek játéka. Sok a kis tökkel ütött olvasni / írni képtelen kisgyerek, de ismerek 40 éves családapát is és szoptatós anyát 3 gyerekkel.. és teljesen normálisak, értelmesek.
    Szoktam más céhek erősebb tagjaival összecsapni majd levelezgetni, meglepő de vannak mérnökök, informatikusok, kutatók is... emellett sok diák, de ismerek országos Kick-Box bajnokot is.

Szerinted én hány idióta levelet kapok naponta céhvezetőként? Rengeteget.
    Némelyeken röhögök, de van amelyiken már sírni kellene, hogy ilyen a világ és ezek is emberek (akarnak lenni). Egy idő után már meguntam őket, törlöm, nem vacakolok válasszal.
    Tulajdonképpen azt a karakteremet szeretem leginkább amellyel sima klántag vagyok... (azzal is invitáltak volna tisztnek, amit elutasítottam de volt, hogy ki akartak nevezni céhvezérnek is... na kettő céh már sok lenne.. Egy is az.)
  • Fabio Capello
    Szokj hozzá, fognak ígérni fűt fát, de a nagy többségnek még az alapintelligenciája sincsen meg...
  • Kata
    Irkálnak rám sokan, de mind ilyen béndzsó tinigyerekek, akik két szót sem képesek leírni hogy értelmes kifejezést képezzen, sokszor nem is értem mit írnak. Ha ilyen céhek vannak, ott nem nagyon fogok találni jó társaságot. :)

Ja fizetek mindenhol ezért ahol lehet inkább nem fizetek. :)
    Mindegy, akkor marad az egyedül gazdálkodás.
  • morcosqtya
    Az állam is lehúz.. :-) Az életben is fizetsz másnak (ruha kaja stb).

Vagy adózol és kapod a céhbónuszokat (xp -re és aranyra is) vagy egyedül gazdálkodsz a megkeresett, bónuszok nélküli pénzedből.
    A céh és a társaság miatt is (ha jó) érdemes belépni valahová. Ha idióták akkor keresel új társaságot...

Sajnos így lassan is fogsz haladni.. csak gondold végig (no sárkány, no céhbónusz XP, no arany)!

Ha pedig utánaszámolsz az adóval leadott / céhbónusszal pluszban nyert pénz mérlegének akkor derül ki, hogy adott adózású céhnek van-e annyi bónusz %-a, ami mellett még mindig nyereséges a bennmaradás.

Gomba: nem minden cég kér. Nyilván olyanba kell menni ahol nem követelmény.

Végül: láttam már olyan baráti céhet ahol nincs adó csak örömjáték. Lehet, hogy ilyet kellene keresned.. :)
  • Kata
    S1-en vagyok, csak lassan haladok. :) Céhben se vagyok mert mind pénzlehúzós, én meg másnak nem fizetek. :P
  • morcosqtya
    Nm. S4-en vagy?
  • Kata
    köszi
  • morcosqtya
    Igen.
    Semmi közöm az anyagi helyzetedhez, illetve senkiéhez, de havi 50 gomba az kb 3 sms, 1500 Ft.
    Ez egy sörözéses esti kiskoncert alatt elszórakozott pénz (ettől általában több is elmegy).
    Megér ennyit, sokkal gyorsabban fejlődsz.
    Ha fontos az előrejutás és a szintlépés akkor érdemes...

Ja tárgyak: szinttől függően dobja a statokat.
    Majd megfigyelheted. A tárgyak külalakja változik, az adott stat egy +/- 10-es értéken belül mozog az adott szinteden. És minden ellenfélnek viszont.
    Ha +145-150-es fegyvereid vannak akkor véletlenül sem kapsz +260-as páncélt csak +151-est esetleg..

Kivétel a +700-as tűzes csatabárd, a gyémánt, és a nyakbavaló karácsonyfaégő amik viszont csak szerencsét adnak. Ezek más megítélés alá esnek mivel egy (adott esetben) +150-es értékükkel nem sokat dobnának a kritikális ütés esélyén. Ennek okán a számszakilag nagy érték.

(a konkrét értékek kiragadott példák, szinttől függőek)
  • Kata
    A griffsárkányra gondolsz?
  • morcosqtya
    Elborult módon nem is jó.
    Sárkányt érdemes megvenni.. Annyit havonta megér.
  • morcosqtya
    Később majd arra is rájössz, hogy a ranglistán (egyre feljebb) csak olyanok vannak akik gombáznak (kb 130. szint felett (ez szerverfüggő)), egy szint felett nem fogsz nyeregben maradni, csak tartani a helyedet.
    Ami nem is baj.
    Én most 47-50.-edik vagyok, de itt már brutális opponensek vannak. Nincs is értelme feljebb jutni, már ide is túl erős vagyok, (alacsony szintemmel indokolatlanul elől állok) így le is vernek a szomszédok, és visszacsúszok.

A játék igazi öröme a tárgyakban, loot-ban, a fejlesztés irányának meghatározásában, a kazamatákban és a céhben a jó társaságban leledzik.
    A helyezés meglehetősen sokadlagos...
    Lehet mókázni de egy idő után unalmassá és kiszámíthatóvá válik az arénázás.

Céhes chat és a baráti társaság a legjobb.. meg a beszólások.. :))
  • Kata
    Köszi, de nem gombázok. Akkor marad a várás, csak így nem jutok előre a ranglistán. :)
  • morcosqtya
    Nekem 60. szintig esett komoly 3 db gomba.. ezt nem nagyon lehet alulmúlni azt hiszem. :)

Kazamata lényeknél szerezhetsz epic cuccokat, a kisebbeknél vagy XP és pénz, vagy sima tárgy, vagy epic eshet. Sajnos olyan tárgy is ami neked nem jó (kasztidegen stat-növelő).
    A kazamaták utolsó lényei minden esetben adnak egy kasztodnak való epic-et.

2. lehetőség: sima kalandból: jó tárgyat lehet találni, de epic-et nagyon nagyon ritkán. Nekem soha nem adott be eddig, de több ember beszámolt már róla (voltak itt is képek).

3. Boltban: nagyon ritkán. Nekem egyszer volt egy sisak (3 statos harcos epic). Azóta semmi.

A napokban beszéltem egy játékossal aki 100-200 gombát elnyom néha boltpörgetésre ha úgy érzi el van maradva a szintjéhez képest..
    Azért annyit nem ér....
  • Kata
    Hogy lehet erős cuccokat szerezni? Nekem eddig alig esett valami jó (52. szint).
  • farferi
    Aki használja, le tudná írni hogy működik a shortkeys nevű program?Levélírásra használnám, valamennyire azért értem is mit kell csinálni de mégsem működik.Köszi.
  • kisgabo
    jópofa.

:D
  • morcosqtya

Ilyen egy játékos.

A régi, középiskolai, hajnalba nyúló D&D és M.A.G.U.S. üléseket idézi a hangulata...
  • Fabio Capello
    újrakezdtem :|
  • Shiwo
  • Narxis
    omg :D
  • Szabi1991
  • Gradravo
    haveromnak küldték. nem rossz szöveg XD
  • Kiado
    7 napos 25% lötty 60k arany no gomba
  • farferi
    Brutál egy dög.Hátha megunja.
  • morcosqtya
    S3-on rám szállt egy igazi idióta (Del - Ynevi banditák).
    50 szinttel magasabb nálam, 2 lövés vagyok neki, napi 50-szer betámad.
    Oka nincs rá, nem is ismerem, nem is nyer vele semmit.
    Levélre nem válaszol.

Ha valaki ismeri a kisgyereket, ugyan küldje már el pszichiátriára vagy a sarokba recskázni.
    Ha olvassa akkor üzenem azzal játsszon amivel egyidős...
  • Kiado
  • sfgame
    eladó világ 4 en gyilkos3 [email protected]
  • Kiado
    Megin kesztyűűűűűűűű

• morcosqtya
    Italbolt lett... :)
    (és nem vagyok felderítő...)

• morcosqtya
    Wat??

• morcosqtya
    Anyagi vonatkozású adás-vételt privátban intézd, mellőzzük a topicból az ilyesmit!

A karakter-csere szerverváltással indokolva bár kevésbé tűnik aggályosnak, szintén szabályzatot sért, mivel a fiókod és a karaktered a virtuális javakra vonatkozó szabályozásnak megfelelően a Playa Games tulajdona, Te csak használod (bár még erre sem formálhatsz alanyi jogot) az ÁSZF szerint nem cserélheted mivel nem képezi a tulajdonodat.

(az más tészta, hogy etikailag bírálni egy karakter-cserét, vagy ingyen elajándékozást már kukacoskodás.. de anyagiakat mellőzzük, az SG nem piactér.)
  • Kiado
    Én írtam neked e-mailt az állítólagos ingyen s4es 193as kariért, azt kamu jelszót meg felhasználót adtál, ennyire kevés e-mailt kapsz, hogy itt kell reklámoznod magad, vagy mi?:D
  • sfgame
    cannondale odaadta a karilyát 40 hufért kinek kell most csak 20000ezerért? [email protected]
  • morcosqtya
    Most 6 millió ember reménykedik és nézi a bankszámláját félóránként.. :))
  • Narxis
    Vissza is írt, hogy "oké küldöm át"

Mit meg hova azt nem tudom, de küldje. :D
  • morcosqtya
    Dollárban.
    Előre utalással.
  • Narxis
    Írtam neki, hogy duplájáért viheti... :D
  • morcosqtya
    :D
    idióta.
  • Fabio Capello