Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utalás?
Bankkártya?
Ott mit töltsek ki?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ha pont olyan kártyád van, amin nincs CV kód, azzal nem fogsz ilyen helyre utalni
cserélj kártyát vagy válts ki egy netes virtuális kártyát vagy sms/telefon
shit happens
Én a hátsó oldalán a kártyámnak (OTP Mastercard - zöld) nem találom a CVC kódot!!
Nem értem ezeket a paramétereket..
OTP Direktes netes utalásnál mit hová kell írni???
Tiszta káosz..
Valaki tudja a pontos eljárást / kitöltést?
De a céh neve is ez: ...

Rákattintasz a nevére, támadás.
A kertbe is lenne mit csinálni😛
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Írd neki, hogy betonozza le a garázsbejárót, akkor beveszed..
Lehet,hogy írok neki,töltsön nekem gombát😛
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
De jó neked, hogy ilyeneket kapsz.
😊)
mindent megtesz, mond neki, hogy álljon fél lábon 1 napig 😄D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
<#nevetes1>#nevetes1>
Még céhtagokat is ugyanúgy be szokás támadni, ha szintben ott vannak, amilyen felszerelés kell az albumba még. Akinek ez nem tetszik, az feleslegesen játszik ezzel a játékkal, mert ennek ez az egyik alapvetõ lényege. Ennyi erõvel azért is lehetne panaszkodni, hogy faszé kell a sakkban lépni a bábukkal... 😄DD
Néha a legerõsebbek leteszik a fegyvert, hogy kisebbek is sikerrel üthessék õket a céhbõl, így azoknak is meg lesznek az albumban a tárgyak, amik amúgy a nagyobbikon vannak. Ez is ésszerû döntés.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
FF-ban és IE-ben rendben van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egy idõ után eléggé bizonytalan mit láttál már és mit nem, mivel egy unalmas kalapácsos vagy gombás, fenyõfás amulettbõl is van 5 féle szín, a fene tudja melyik van már meg neked.
Ekkor vissza a kar lapra, könyv fellapoz, elõkeres, ha nincs meg akkor vissza a célponthoz, atkát lever, könyv % nõ, örül.
Nem szoktam ilyennel bajlódni, eleve extra tárgyakat keresek, amibõl egy van (pl. epic) vagy kezdõ karakterek játékfegyvereire vadászom.. 😊)
Nekem az egyikkel következõ napon adta be, a másikkal (fõ karakterem) 10 gomba boltforgatás után.. @#*#! <#gonosz2>#gonosz2>
Nem neked szólt a "sajnálom", hanem a srácnak aki visszaírta nekem, hogy "seggfej".
Nem veszem fel az ilyet de be kell látnia, hogy semmiféle személyeskedés vagy rosszindulat nem volt bennem támadáskor, csupán a tárgyai kellenek.
Azért támadok be 5-6. szintûeket is, mert a játékíj, parittya és bádoglemez is hiányzott az albumból, amit 80-asoknál már nem fogok találni.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.