• smv
  #7
  Egy tablet lényege SZERINTEM az, hogy ott fekszik egész nap az asztalon, aztán ha tv nézés közben eszembe jut, hogy hú megnézem az sg-n, hogy mit offoltak össze egy cikkhez akkor csak felkapom és megnézhetem. Nincs bootolási idő, nincsenek kábelek, nem kell attól fosni, hogy lemerül bazihamar.

  Egy kis kütyü amin elolvasom egy kávé mellett reggel a híreket, vagy éppen amin az asztal közepére rakva játszhatunk valamit lefekvés előtt.

  Csak rá akarok nyomni a böngésző gombra ami rögtön induljon, vagy éppen az az xy játékéra, és az rögtön menjen. Ne kelljen 7-10 colon icipici menüket bögdösnöm és ne azért ne tudjak játszani valamivel amit rátelepítettem mert még igényel x kiegészítőt, vagy éppen azért ne tudjak használni egy programot mert egyszerűen nincs touchscreenre optimalizálva.

  Éppen ezért SZERINTEM a windows a hagyományos formájában nem tudja felvenni a versenyt a célszoftverekkel/célhardverekkel, és ezért várok egy jóárasított iPad-ra, vagy egy androidos tabletre.

  Persze az ilyen kütyüknek mindig meg lesz az a hátránya egy netbookkal, laptoppal szemben, hogy korlátozottabbak de cserébe szerintem a sebesség, az egységes optimalizálás kárpótol. Akit pedig nem az VEGYEN NOTIT.