• GregSB
    #26
    1. Több 100 videó van a neten, közben meg már 2 milliót eladtak a telefonból és mégsem viszik vissza sorokban állva a készülékeket. Ha tényleg akkora lenne a probléma (annyi telefont érintene) mint amennyire a média felfújja, már rég sokkal nagybb botrány lenne ebből az egészből mint most. A jelenség létezik, de messze nem akkora gáz mint ahogy be van állítva.

    2. Én két egymástól független iphone 4-es próbáltam a napokban, egyiken sem tudtam eldobatni a térerőt, pedig markolásztam mindenhogy. Direkt megnyitottam 1-2 youtubeos videót, és ugyanúgy fogtam rá mint a videókon de sem a térerő nem esett le rajtuk, sem a mobilnet nem szűnt meg.

    Szóval ez csak egy jól felfújt maszlag. Ha tényleg a készülékek döntő többségét érintené ez a probléma, és tényleg csak attól elmenne a térerő hogy a bal alsó sarkára rámarkol az ember már tömegesével vinnék vissza a telefonokat az elégedetlenkedő vásárlók és ezzel lenne teli az összes sajtó. De nem ez történik. 2 hét és már rég valami máson fognak csámcsogni az emberek.