• fergusonpapa
    #9
    épp ezt mondtam másik témában..a sokidiota jön id emost flamelni,de egy iphonos nem megy másik témába kötekedni...enyit külön állat fajról én nem fogok senkivel vitatkozni.

    az ténleg gáz hogy sorban állnak,mert én ugy vok vele ha lenne rá pénzem h megvár az késöbb is.

    téreröt énse értem.

    az meg h jöna többi fika hidegen hagy és szolok midenkinek aki flehuzná magát.edig épp kéz láb érveket sem kaptunk.csak a fika megy.felesleges vitázni.

    mert hiába fogja majd csak az egyel régebbi generáciot utolérni a többi gyártó,szinte semmit nem ér az erö a készülékben ha nem hazsnálod ki alkalmazásokkal.ezt meg jopár évig egyetlen gyártó se tudja majd nyujtani.

    én azért szurkolok az androidnak hátha vaalmi jó sül ki belöle de mégpár évig,kb nincs értelme fikázni az iphonet.mert ez jelenleg a legjobb.tudásban és támogatásban.


    az ára megfizethetetlen a másik kérdés..a konkurens ami talán hasonlo tujadonságokkal bir pl egy Htc készülék vagy egy uj nokia ,szintén ilyen áron van...tudjuk ti azokat venétek...am a legtöbb orzságban a minimál bér 4-5x- se a miénknek...ugyhogy igy máris nem olyan drága..akinek van külfödön dolgozo ismeröse tudja miröl beszélek.ha csak 1-2honap félre tesz rá a fizetéséböl megis van....

    többet nem füznék hozá.