Sokat írtak a realitásról, a gumik benyomódása meg egyebek. Ha oldal nélküli platón rögzitetlen árúval megy elötted egy kocsi, követed? Én nagyon lemaradnék ennek semmi köze a realitáshoz. Valaki azt írta ő mindent teherautóval fedezett fel nem használta a scoutot. Hát az a helyzet egy komolyabb gép NEM FÉR ÁT a sziklás szűkítőknél. Elindultam nyergessel egy úton és a felénél derült ki, nem fér át. Nem a hossza, a traktor szélessége miatt. Innentől erősen nézem a térképet és ha sziklás szűkitőt látok el sem indulok ilyen szerelvénnyel abba az irányba, üres traktorral sem.
Jobban örülnék, ha a fórumban inkább információ, segítség lenne a kezdőknek és nem a játék fikázása folyamatosan meg a megszokott "benfentes" információk a játék fejlesztéséről a készitők szándékairol. Ilyenkor mindig az jut eszembe, az info írója esetleg napi kapcsolatban van a készítőkkel és tájékoztatják a terveikről?
Az elején nagy segítséget kaptam a mentés kezelésérő, amiért nagyon hálás vagyok, de azóta csak ....méregetést látok, ami elszomorít.