banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gumikacsa
    Adhatom a számlaszámom? Mert a fizika már most változott, erről videó is volt, bár messze nem volt tökéletes, de változott.

Ami most biztató, hogy eddig mindig a kiadó elvárásai alapján készítették a játékot (a kiadó határozta meg, mi legyen a játékban, mi nem, és a kiadó adta meg, hogy augusztus 5-én meg kell jelenni a játéknak. Sokszor nem volt így sem mindenre elég a megszabott idő, és jöttek a javítások). Ez lesz az első játékuk, amit nem a kiadó utasításai szerint készítenek, és ez jót tehet a játéknak.

Amit eddig láttam a játékból, az mindenképpen előre lépés, és nagyon tetszik. A tükör állíthatósága is, és a GPS is, na meg végre a világítást is külön gombokkal lehet majd kapcsolni, dinamikus fény-árnyék, változatos növényzet, táj, stb-stb. Remélhetőleg a manuális váltás lehetősége a G25-el, és a kuplung használata is bekerül a játékba, és ha a hátralévő 4 hónapban behangolják a fizikát, és a kormányzást, akkor még jó is kisülhet a játékból.

Én most is reménykedek, mint mindig. Sajnos eddig mindig csalódtam, de addig ne temessük a játékot, amíg ki nem próbáltuk. Hibátlan nem lesz, de attól jó még lehet, kis szerencsével akár még szimulátornak is nevezhetjük majd. (ÁMEN) :D