52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • JohnBart
    Majd kiraksz egyet a monitorra. ;D
  • yokel
    Ez pontosan így van ahogy írod...
    És tényleg nem lett belőle semmi se!
    Itt ráadásul teljesen megváltozik az in-game modding, így sanszos, h nem lesz itt olyan egyszerű betenni "saját" modelleket, meg egyébb cuccokat a játékba.
    Hát, h lesz így wunderbaum a fülkémbe majd?!

• JohnBart
    Emlitettek regebben hogy ugy tunik, lenne ra igeny, kulonosebben meg nem nehez megcsinalni (mas soformodell ulne a kamionban, ennyi :D). Meg emlekeim szerint az American Long Haulban is kivalaszthattuk a karrier elejen a nemunket...
  • TruckerDave
    Jó, hogy van egy ilyen "bennfentes" emberünk :) Ez is új információ, hogy nemet lehet majd választani :D
    Csak tennének már közzé valami csámcsogni való újat a blogon is.
  • JohnBart
    Jol tippelted, olvasom. :)

Az infok java az SCS blogjarol szarmazott, a tobbit meg Pavel osztotta meg velem e-mailben - bar minden masodik mondata az volt, hogy nem iger semmit 100%-ra, igaz majd minden jatekfejleszto igy ir a fejlesztes alatt allo jatekarol, ezert is problemas sokszor bemutatot irni.

OFF: A CBS2010 meg szerintem igenis tragya cucc, egyedul a rengeteg hasznalhato funkcio (telefon, CB, hidraulika, toloszek-lift, stb.) miatt volt nalam ertekelheto. A grafikaja sivar, a hangok es a feliratok borzalmasak, hibakkal telik es erthetetlenek, ha atallitom a billentyuzetkiosztast akkor is mindig a regi billentyukre utal a program jatek kozben, fizika nincs (utkozesvizsgalat csak a busznal van, a forgalom tobbi tagja siman atmennek egymason) a jatekmenet pedig teljesen tet nelkuli, nem kellett szigoru menetrendhez alkalmazkodni, meg buntetest sem kaptam, ha pl. utkoztem.

Buszos jatekbol ketto jott be, az SCS Bus Drivere nagyon egyszeru, konnyen iranyithato, bar sok kihivast abban sem kell keresni, az OMSI meg... nos az az OMSI. :D

Ja, bocs az ekezetek miatt, kulfoldon vagyok.
  • vajo
    Ezeket az ETS2-höz ígérték... :D
  • gumikacsa
    Anno a GTS előtt is azt mondták, hogy nagyon modbarát lesz, sokkal jobban, mint az eddigi játékaik. Azt is igérték, hogy a játékban teljesen átdolgozzák a térkép szerkesztőt, és hozzácsapják azt a programot a játékhoz, amivel bármit be lehet építeni a játékba (kereszteződések, animált dolgok). Sőt ha jól emlékszem, még egy kamionok beimportálását megkönnyítő program is be volt igérve. Ezek közül sajnos egyik sem valósult meg.
    Tehát majd hiszem, ha látom :)
  • gumikacsa
    Tényleg? Észre sem vettem :-P
  • tibi08
    Hát persze mert oda van irva hogy irta:JohnBart :)
  • yokel
    Valóban egész jó összefoglaló cikk lett!

De erről hol is volt pontos info a blogon: "A tuningfunkciót egyébként ezúttal meglehetősen modbarátnak tervezi az SCS, a megfelelően konfigurált addonokat simán kezeli majd az in-game menü."

Ha jól tudom még a legelején volt ilyenről szó, de azóta semmi, vagyis ez nem is olyan biztos, nem?!

Mert ilyen alapon akkor mindenféle cucc betehető majd a játékba, de kíváncsi leszek rá mi módon, mert, h az ETS2 szemmel láthatóan teljesen más felépítésű játék lesz az elődökhöz képest, vagyis szinte biztos, h a módolás máshogy fog zajlani (sztem). Nem azt mondom, h nem lehet majd ezt is szénné módolni mint ETS/GTS-t, de én azért nem vennék mérget rá, h olyan "egyszerű" lesz mint eddig volt.

Erről a részéről a játéknak (user friend modding) még szinte semmi info nem volt a 1,5 év alatt.
    De legyen igaza a cikkírónak e tekintetben (is)!

Ja a másik ilyen dolog a kétpótkocsis rakomány, arról is még az elején dobtak egy képet anno a blogon és azóta kuss van, de nem hinném, h azt már rögtön az elején készre csinálták és le is zárták, és ezért nincs új hír róla.

• gumikacsa
    Sity Bus Simulátor... Hát bammeg, ez igen :D
  • gumikacsa
    Végre egy cikk, ahol tudják, miről is írnak... Néhol az volt az érzésem, hogy a cikk írója olvassa ezt a fórumot. :D :P

Ám a "konkurens géppark"-al kapcsolatban egy kis kritika:

Kimaradt a Rig'n'Roll, ami igaz, nem az említett kiadó alatt jelent meg, és nem hozta az elvártat, de az scs eddigi játékaival szemben bőven versenyképes volt. Illetve még említésre méltatnám az OMSI-t, ami jelenleg a legjobb szimulátor ebben a témakörben.

Egy mondat amit nem értettem:
    "Az első csapat a Sity Bus Simulátor 2010 után került feketelistánkra" - A CBS2010 még egy teljesen jó játék volt, a leépülés a Bus-, Tram-, Cable Car Simulator: San Francisco volt.
  • Hunter of Deer
    Jöhetne már 1-2 morzsa amivel ellehetünk egy darabig :)
    mondjuk a karierről valami bővebb infó vagy akármi :D
  • GaTTo666
    Üdv fnaticos cuccokat lehet nyerni, ha likeolod és kitöltöd

www.fnatic.com

1:2004
    2:a ll the letters
    3:counter-strike

ezek a válaszok :)
  • v43 001
    Jó kis cikk :)
  • sherlock1

• Gyuro38
  • Gyuro38
    én most kezdtem de hogy kell átpingálni az autot?
  • vajo
    Úgy bizony. :DD
  • gumikacsa
    Ez a Scaniás játékból való kép, állítólag a reflexet lehet majd tesztelni vele. Mész az úton megjelenik ez a szépen kidolgozott vad, és meg bírsz-e állni.
  • wollnerd #8122
    Ez a kép nem a SCS-től van....
    Nézzétek meg a kép hivatkozását!
    Az a oldal nem tűnik hivatalosnak...
  • Lolluki
    Őzikékkel? mert akkor elmennek a faszomba:) Már elnézést nem akarom kicsillagozni de most komolyan......
  • Kistódi
    Valószínű így zárják el a területet..
  • fuszhi
    Mi ez vajo úr?
  • vajo
    :))
  • gumikacsa
    Hát, igen.
    Ám az elsőt fent tartom.
  • Hunter of Deer
    Az a gaz hogy a kollega visszafele olvasta a híreket :D
    a legutolso hirben ez all "Az SCS Software egy újabb remek gameplay előzetessel jelentkezik az augusztus elején megjelenő Euro Truck Simulator 2-ről"

• gumikacsa
    Hát, ezek eléggé el vannak varázsolva.
    Egyrészt a megjelenési dátum sosem hangzott el az scs-től, így nem volt mihez képest késni. Ezért nem is értem a cikkek címét sem.
    Másrészt, most már van hivatalos dátum, de az nem március, hanem augusztus.
  • Szobi30
    nyugodtan el is olvashattad volna akár, az egy 2011 decemberi cikk, és arról írtak, hogy késni fog, mert először Januárról volt szó, hogy akkor jelenik meg...
    ha nem tudtok olvasni, akkor ne írkáljatok már hülyeségeket... :S
  • xaxoimi
    Ez ugye nem igaz?:S
    Mert itt azt írják hogy késni fog a megjelenése...
    http://simracing.hu/category/realisztikus-jatekok/euro-truck-simulator/page/2
  • akos25
    "Értelmes, grafika, dinamikus árnyék, és egy normálisabb fizika."

Ami a grafikát illeti, azzal egyet értek, tényleg jó lett, de a fizika? Arról még sok mindent nem tudunk...
  • gumikacsa
    Reagálnék, bár én is általában azon az oldalon vagyok, akik védik a játékot.

"Kaptok végre egy olyan játékot, amiért már régóta "sírtatok"." Na, ez az, ami sajnos egyáltalán nem biztos. Ha jól számolom, eddig 12(!) játékuk jelent meg kamionos témában, és sajnos mind messze volt attól, amiért "régóta sírunk". Persze, minden játékuk egyre jobb, de messze elmaradnak az elvárttól.

Igaz, kinek mi a fontos. Mert a rendes grafika, dinamikus árnyék, apróbb újítások, természetesen mind hozzátesznek a játékélményhez, ám mind szart sem érnek, ha elcseszik a fizikát és/vagy az irányítást. És bizony ez az, ami eddig nem igazán sikerült nekik, 12-ből egyszer sem.
  • fuszhi
    Jó lesz, egész biztos. Bizony, mert ha nem lenne az, akkor nem várná az ember annyira hogy kipróbálja. Tudja jól, aki megismerkedett az első résszel, hogy elvolt azzal is. Most meg hogy: madarak repkednek, a vizet és a tájat igyekeztek szebbre "elkészínteni", állíthatók a tükrök, meg praktikusan fedélzeti navigátorral is fellehet szerelni a kamiont, névtáblát lehet kirakni, új festéseket lehet ráaggatni a járgányra, és a kamion külső felszeretségén is lehet tetszőlegesen változtatni bizonyos mértékben. (lámpák takaró elemek stb. szellőző stb felnik) , az eső is élethűbb lett mi kell még. Féknyom ha fékezek meg a méreckedős dolog nem volna útólsó szempont. Nekem csak az a lényeg kormánnyal normálisan kalibrálható legyen és boldog is vagyok. Szerintem más is az lesz. Jó ajándék lehetne belőle karácsony előtt pár hónappal. mondjuk aug 20 az se volna rossz. Tűzijáték + játék :))))))) na mindegy. :)
  • Lolluki
    TELJES MÉRTÉKBEN IGAZAD VAN. Elégedjetek/elégedjünk meg avval ami van. Ha meg nem tetszik nem játszol vagy csinálsz jobbat:P
  • nenus
    Sziasztok! Nem kötekedni akarok, de kicsit olvasgattam a topikot.

"De az SCS sose fog normális kamionokat csinálni"
    "Ránézek erre a modellre és kajak rosszul vagyok."

Az ilyenekkel kapcsolatba lenne 1 pár kérdésem. Kaptok végre egy olyan játékot, amiért már régóta "sírtatok". "Értelmes" grafika, dinamikus árnyék, és egy normálisabb fizika. Ezek, és még jó pár újítás lesz a játékban, amire már sokan vártak (itt nem csak azokra gondolok, akik az idézett kommenteket írták). Mért nem jó az ami van?
    Most kérdem én.. Mennyit fogtok ezekkel a kamionokkal menni? Úgyis lecserélitek. Ha meg jobbak lennének bent alapból, az is mindegy lenne, mert azoknál is lenne olyan ami "jobb, szebb, kidolgozottabb" stb..
    Ezzel arra akarok kilyukadni )és ismétlem, nem kekeckedni szeretnék), hogy miért nem jó az ami van?
  • wollnerd #8107
    Ha SevenEM lesz a kiadó, akkor biztos.
  • Lolluki
    Srácok szerintetek magyarul lesz a boltok polcain?
  • DANIELTRUCKER
    Azért nem rossz hogy így összeszedték!
  • TruckerDave
    Egy hét alatt ennyit sikerült megosztani ? :O Azt hittem legalább valami hosszabb videó a többi pótrol. :/
  • longhaul
    Szia. Tudom hogy ez egy KAMION szimulátor lesz, de BUSZOK is fognak menni? Bocs de nem tudok angolul olvasni.