A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Nyilván bejön, hisz nem lennénk itt. A véleményeddel sincs baj, csak azzal, ha hülyeséget írsz.
"Abszolút jó kis szimulátor élményt nyújtott nekem mikor ráéreztem arra amit a programozók át szerettek volna adni amire most nem térnék ki."
Nem tudom, milyen érzésed lehetett, de hogy szimulátor élményt nem nyújtott a játék, az egyszer biztos. És a legbosszantóbb az egészben, hogy tudta az ember, ha csak egy kicsit foglalkoznak az irányítással, és a fizikával, fényévekkel jobb játék lenne.
"Kormánnyal iszonyat jó." Van itt valami szar előttem, amit tekergetek, de az iszonyat jótól messze van vele a játék. Lehet, hogy szutyok a kormányom.
" mikor kamionnal közlekedünk valahogyan át kell tudniuk adni azt hogy sebesség függvényében a kamion egy tartományban kormányozhatatlanná válik." Persze, de nem így, ahogy a játékban meg lett jelenítve, és nem olyan alacsony sebességnél, mint a játékban. Pl. mi anno a Rábákkal, Ifákkal szinte el sem tudtunk érni ilyen sebességet :).
"Már alig várom 2012 AUGUSZTUS -t" Ebben egyet értek.
És így a végére az én véleményem: Elsőnek legyen kész a fizika, legyen jó az irányítás. Ha ez megvan, akkor jöhetnek a kisebb-nagyobb dolgok, amikkel fokozzuk a játékélményt. Én is tudnék még sok dolgot felsorolni, mit vennék még szívesen a játékban, de nálam mindenek előtt van, a fizika, és az irányítás.