A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Üdv!
Nem a fikázás volt a célom. Teljesen tisztában vagyok azzal, amit leírtál, és ezt nem egyszer hangoztattam én is.
Tény, hogy sokat fejlődött a játék, és nem is én vagyok, aki folyamatosan azt írja, hogy csak egy felcicomázott GTS.
Ám még mindig azt mondom, a fizika, és az irányítás a legfontosabb rész, mert lehet akármennyire feldobni a játékot, ha ezeket elbák. Azzal is tisztában vagyok, hogy a játék W.I.P., ezt is szoktam hangoztatni, mikor mások fikáznak.
A régi kamionok, lámpák külön gombon, retarder, pedig csak úgy kipattant a fejemből, amit nem bánnák, ha benne lenne (ráadásul a régi kamionokra licensz sem kell ha jól tudom, hisz több mint 20 évesek).
Persze kell meghagyni pár dolgot a következő részre is.
Szóval én is várom, és reménykedek, de eddig minden játékukban csalódtam, ami a fizikát, és az irányítást illeti. Ezt nem kell arra fogni, hogy az SCS nem az EA Games, mert felhozhatom példának megint csak az OMSI-t, ami egy elég összetett, és nagyon szépen kidolgozott szimulátor, és 2db emberke fejlesztette, saját erőből egyetem mellett...
Remélem nem veszed vitatkozásnak, amit írtam :D