52664
-
Robi546 #7303 Az is igaz. :) -
komiki #7302 Üdv és BÚÉK mindenkinek.Hát engem lelombozott ez a vidi.Remélem nem csak a felhajtás van hogy ilyen lesz ,meg olyan lesz a játék,aztán kapunk megint egy felvart valamit.Ne adj isten még a beharangozott dolgokat sem rakják bele.De hát majd meglátjuk:) -
#7301 kicsit zavar engem hogy zsinóron húzzák a kocsikat :D igazán kezdhetnének ezzel valamit, hiszen a játék 80 százalékában őket látod magad előtt:D -
receiv #7300 Boldog új évet mindenkinek!!! -
#7299 Írják is, hogy most keveset foglalkoznak a bloggal, inkább a játékot csinálják. Ez szerintem jó hír :) -
#7298 A víz az nagyon ütős!! És az út sem tűnik mindenhol olyan nagyon vastagnak szvsz. -
#7297 De ma megtörték !
Itt a legújabb videó !
-
Robi546 #7296 uh, 9 napja semmi kép/hír/videó. :S -
#7295 Ja, hanyagolva vagyunk... remélem, a fordítani valót szedik össze. :D -
#7294 ...jöhetne már kép vagy valami... -
WinStar #7293 igen igen,mindig ki kellett számolni hogyha kerekre akarta az ember állítani a tempomatot.Egyébként én csak válaszoltam rá :D Mivel rákérdezett :) -
#7292 Semmiből nem tartana külön tenni, nem is tudom, miért ragaszkodnak hozzá ennyire, hogy 1 billentyűn legyen. -
#7291 A német Liefervagen (furgon) szimulátorban is már külön tették, pedig az igen csak kezdetlegesebben felépített játék. Grafikailag is és játék menet terén is. -
#7290 nem baj az, azért van a billentyűn ez a bazisok betű, meg kombó lehetőség, hogy ki is használjuk őket. Ha már kiosztás, engem még mindig az zavar, hogy a refit nem tudják külön gombra tenni. Hogy a többi lámpát már ne is említsem.... -
Lolluki #7289 Így is annyi gomb van már a játékhoz meg majd lesz a visszapillantó meg anyám kínja.Elférne még két gomb a tempomathoz de már azt sem tudom mit mivel:P -
ikarus44 #7288 kösz -
#7287 Persze azért nincs itt élet mert már elsején mindenki azzal játszik. -
ikarus44 #7286 már megjelent az ets 2? -
#7285 B.U.É.K -
#7284 boldog új esztendőt hááááaaahh hála az égnek ennyivel is közelebb lettünk az ETS 2 höz :)))))))))))))))))) -
Robi546 #7283 Boldog Új Évet Mindenkinek! :) -
vajo #7282 Boldog Új Évet Skacok. -
tomi0113 #7281 :d Persze h nyomok!:D
Am nekem is valaki adott egy - t, nagyon unatkoznak amint látom...'-.- -
#7280 Jah, 2-3 km/h-t mindig csökkent, de én olyankor direkt 92-re állítottam be és jó volt. Meg szerintem azt érthették, hogy nincs külön növelő meg csökkentő gomb. Hogy ha túl gyorsra állítottad akkor csak pár értéket leveszel a km/h-ból és kész. Szerintem így értették. -
#7279 -
WinStar #7278 azért nem pont ott ált meg,ha 90-nél ütötted le akokr kb. mentél 86-87 km/h-órával. -
Lolluki #7277 Miért lehetett hülyén áligatni a tempomatot? Mentél megnyomtad a "C"-t és puff megállt ott! -
#7276 Ugye hogy ügye :)))))))))))) Nálam is :) -
#7275 Ne offold már szét a topicot :D Hozzászólásaimhoz nyomnál egy +-t ?? :) Valami gyökér lehúzta az átlagom -
tomi0113 #7274 -
#7273 Nem új dolog! :D -
tomi0113 #7272 Hátte hülyevagy...xDDD -
DANIELTRUCKER #7271 De csak bután lehetett állítgatni! -
#7270 tempómat eddig is volt -
#7269 Nekem az is tetszene benne hogy tempómat is lenne benne... Mert úgy fasza ha megcsinálják a tükröt akkor ezt miért ne? Nekem tetszik az ötlet! -
#7268 Ez a jövő biztos a 2019-es rendszerváltás után van... -
#7267 Ezek a jövőből jönnek ahol már kivan adva a játék, 200 ft az üzemanyag, nincsenek adók, kiválóak az utak és a munka körülmények. -
tomi0113 #7266 Most miért vagytok ilyen buzik...?
Ti is voltatok kezdők, abba viszont igazat adok hogy ki van írva nagy betűkkel...
-ben2004: Legközelebb legyél körültekintőbb! -
hungaryws #7265 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nálam működik! Köszi :D -
#7264 Bazmeg befosok
Ki se jött még tesó ha nem vetted volna észre (KI VAN ÍRVA NAGY BETŰKKEL)
Újregek....
(vagy alregek?)