banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gumikacsa
    Hát, igen, lehet mondani, hogy gts, kicsit felcicomázva. De felesleges, az scs a saját motorját használja, ami képi világában ugyan az, így jó hogy eléggé hasonlít.
    De a grafika, és a táj akkor is rengeteget fejlődött, sokkal változatosabb, az árnyékok sokat dobnak.
    Szvsz a modellek is sokkal szebbek lettek, nekem ez már megfelel, bár én az előző részekben sem cseréltem le a kamionokat. A M.A:N.-hoz felesleges is lett volna nyúlni, így is szép, minek szenvedni az újra felépítésével.

Ami nekem eddig tetszik, bár némelyik nem fontos:
    -Grafika, árnyékok, fények
    -Táj változatossága
    -Kamion, félpót modellek
    -A kamionok változatossága, tuningolhatósága

Ami szerintem a játékban mindenek előtt kellene, hogy legyen:
    -Normálisabb fizika, tökéletes úgysem lesz
    -Irányítás, ne legyen benne akadás, holtjáték, ahogy tekerem a kormányom, úgy reagáljon a játékban is

Illetve amit jó lenne, ha betennének, vagyis elvárnám, hogy benne van:
    -A kamionokból jó lenne, ha nem csak a mai csúcs gépeket tennék bele a játékba, örülnék 1-2 igazi nagy múltú klasszikusnak: Scania 141; volvo f88, f12; MAN F8; DAF 3600; Iveco Turbo Star, a teljesség igénye nélkül.
    -A különböző világításokat szétdobhatnák külön gombokra, van a billentyűzeten annyi
    -Ezen elgondolás alapján a többfokozatú retarder is megoldható lenne, ezekben a csúcs gépekben már gondolom mindben van, a vezetési élményhez hozzá tartozhatna.
    És még lenne ötletem, de igazából az scs-nek ezek a dolgok sajnos meghaladják a kapacitását.

Ez az én véleményem, ebből kitűnhet, hogy nekem nem annyira a játék csillivillisége, és a külcsín a fontos, hanem inkább az, hogy amikor vezetek, a kamion úgy viselkedjen, hogy az legyen az érzésem, mintha igazit hajtanák (mint pl. az OMSI). Természetesen lehet velem nem egyet érteni.