A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Igen, van rengeteg jó ötlet. Sajnos ezek nagy részére az Scs azt mondja, hogy nem megvalósítható. Igaz, a multiplayer-re is ezt mondták, Aztán mégis meg lehetett (igaz, az ahogy jelenleg meg van valósítva, az azért nagyon nem az igazi....)
Papír kitöltés, már ha csak valami leegyszerűsített formában megjelenne, már az is sokat dobna, természetesen kikapcsolható állapotban, annak, aki nem akar ilyenekkel szöszölni (mazsoláknak :P ). Egy időben nyomtattam saját menetlevelet, és azt töltögettem játék közben, ez akár opció lehet másnak is. :D
Komolyabb rendőri jelenlét is jó lenne, ha néha csak szimplán leállítanának, igazoltatni, vagy valami szabálytalanság esetén villogva félreállítanának.... :D Félek, ilyen soha nem lesz. Nekem a vámolás annyira nem hiányzik, de ha lenne, nem bánnám.
Nekem személy szerint ebben a verzióban, hogy felveszel egy pótot, célállomáson lerakod, otthagyod, a rakodás sem hiányzik.
Más kérdés, ha az ember saját póttal menne, amit üresen visz. Akkor jó opció lenne, hogy a rámpához kell állni, eltelne bizonyos idő, amíg berakodnak, és úgy lehetne menni. Kirakodásnál ugyan ez. Olyan úgy sem lesz soha, hogy Te mint játékos végignézed a rakodást, igazából nem is látom sok értelmét, de jelzés szinten azért bekerülhetne (hangsúlyozom saját póttal)
Mérőállomások egyáltalán vannak az EU-ban? Nem igazán nemzetköziztem kamionos pályafutásom alatt, így nem tudom, de itthon még nem találkoztam ilyennel. Mérlegelős kápéemmel annál inkább.