banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gumikacsa
    Hmmm. Én is megvettem a játékot, és ezzel azt hiszem, a jogot is, hogy véleményt formálhassak, és kritizálhassam a játékot. Sőt, az ország zászlós festéseken kívül megvettem eddig minden megjelent DLC-t a játékhoz, szinte megjelenéskor, így gyaníthatóan már 20 felett van, amit kifizettem a játékért. Így ezekkel is megvásároltam a jogot, hogy véleményt formálhassak. Viszont amiért fizettem azt megkaptam, és egy szót sem szólhatnék, ha az Scs a ma esti blogbejegyzésben bejelentené, hogy innentől az ETS 2 felejtős, mert nem éri meg tovább energiát fektetni bele, vagy mit tudom én...

Más a helyzet az ATS-el, mert ott konkrétan kiadtak jó drágán egy félkész semmit, azzal az ígérettel, hogy majd jönnek az új kamionok, 2 héten belül Arizona (hónapokkal később jött), és igyekeznek belevarázsolni belátható időn belül a teljes USA-t, egy kis Kanadát, és egy kis Mexikót... (tudtátok, hogy Magyarországon van (volt) Mekszikópuszta? (ma már Fertőújlak) :P )

Szóval nekem leginkább a tempóval van a bajom, annak ellenére is, hogy tudom, hogy ez tudatos (biztos?), mint ahogy lentebb is írtátok.
    Illetve nem csak nekem, nekünk, hanem már a legtöbb külföldi közösségnek. Nagyjából mindenkinek világos, mekkora tartalommal kellene rendelkezni az ETS2-nek 4 év alatt, és az is, hogy ebben a tempóban nem hogy Mexikó, Kanada, hanem még az USA fele sem lesz meg tíz éven belül.