A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Kicsit visszaolvastam, és az lett a benyomásom, hogy pár emberkével nem ugyan annak a játéknak a demóját próbáltuk ki.
Bár ez a fél óra édes kevés volt (nem is értem, mi ez a fukarság, eddig mindig 1 óra volt), de ez alapján is azt kell hogy mondjam, hogy az scs eddigi legjobb játéka. Bár sok mindent nem próbáltam ki, de amit igen az tetszett. Különösen az irányítás, végre ki tudtam használni a kuplungot, és a H váltót, és így elsőre a kormányzás is rendben volt. Nekem a fizika is tetszett, a gyorsulás jónak tűnt, póttal már-már lomha volt a gép. Viszont pótkocsi nélkül érezhetően dinamikusabb volt, amit a sűrűbb váltáson is észre lehet venni. A fülke mozgásán nem észleltem semmi furcsát, robotszerűt (csak a scania-t próbáltam ki). A hatalmas tükrökből egész jól lehet tolatni, a fülkéből hátranézés lehetősége nagy ötlet volt. A grafika teljesen jó, a járókelők, és az árnyékok nagyon feldobják a játékot. Ha még kicsit finomítják a dolgokat akkor az ets2 nagyon ütős lehet.