banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gumikacsa
    OFF
    Hát pedig a jó kis EDE bácsi... Az volt az igazi, imádtam vezetni. Nemrégiben szerencsém volt vezetni egy új vasat. Volt rajta egy váltó, akarom mondani, joystick. Kérdeztem a sofőrt, hogy működik, azt mondja, alapból automata, de ha elkezdek fel váltani, akkor manuálisra áll, ha megunom, kitolom jobbra, visszaáll automatába. Manuálisban a visszaváltással sem kell szórakozni, balra tolom, és beteszi a megfelelő sebességbe... Mondtam, elindulok, aztán hátramegyek, hunyok egyet, szinte megy ez már magától is...

ON
    "Sajnos" a mai gépekben már automata váltók vannak, és a levegőt sem engedik el. Ettől függetlenül a lehetőség meglehetne a játékba, gondolván azokra, akik majd régebbi gépeket modolnának a játékba (amennyiben lehet, nálam a rába turbo, és a rába ede tutira bekerül).
    Nem is értem, alapból miért nem tesznek a játékba régebbi gépeket, volt 1-2 legendás verda. A 18wos sorozatba is voltak régebbi vasak.