banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gumikacsa
    Tény és való, hogy szimulátornak azért még nem az igazi a játék, de "arcade fosnak" sem mondanám.
    Vannak bosszantó hibák, meg hülye AI, meg miegymás, de ennek ellenére még is azt mondom, ez az a játék, amit minden évben vártam a kiadás előtt. Nekem nagyon bejön, igaz nincs időm játszani, de még így is többet játszottam a játékkal, mint az utóbbi 4-5 évbe kamionos játékkal összesen.

Ja, hogy vannak meglepik a játékban? Óóó, nahát. Érdekes módon, még egyszer sem törtem meg a vasat, és még minden rakománnyal odaértem épségben, igaz előfordult, hogy csak a szerencsén múlott a dolog, de annyi kell.
    Nem nagy ördöngösség, nem kell kivenni a kilencvenes limitet, sőt, még akkor sem kell mindig határon menni. Oda kell figyelni, mintha élőben az úton lennél, aki élőben is vezet, az tudhatja, hogy nagyon sok barom van az úton, elég csak egy picit nem figyelni. Az AI-nak nem kell a seggében menni, így ha fékez, talán meg is tudsz állni. Az hogy néha még így is balfaszkodnak, az az életben is benne van, sokszor mindegy, mennyire vagy jó sofőr, vagy szerencséd van, vagy nincs...

Pl. mutatok 3 képet:

Az első kép, ez szinte minden ilyen sávmegszűnésnél így van. Nem számít, hogy 82-vel jövök, kijön elém, számítottam rá, de mivel szemből üres az út, simán kikerülöm, dudálok és anyázok (magam sem tudom, hogy minek, de jól esik :)), és megyek tovább. Egyébként ha valami jön szembe is elfértem volna köztük, volt már rá példa.

A második képen simán csak kijön elém, szerencsére nem mentem túl gyorsan, és látszott, hogy elém jön, így simán megálltam.

Ezen a képen az AI seggébe vagyok, de csak azért, mert 25-el mentünk már a 3. hajtűkanyarban. A kanyar után volt egy kicsit hosszabb beláthatóbb egyenes, záróvonal ide, záróvonal oda, megelőztem.