52658
-
Hungarykum #18708
http://kepkezelo.com/images/3doje4ktca85b7iawbq1.jpg
Folyt. köv.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#18707 Tényleg? Mert nekem úgy tünik a játék is úgy jött ki hogy nem tesztelték -
csaklaca #18706 köszönöm!ezzel én is tisztában vagyok! inkább humorosnak szántam,mint komolynak,de bocsi,hogy félrevezettelek! -
lkwfriends #18705
-
Zsoca241 #18704 Azért azt is vedd illetve vegyétek figyelembe hogy a patch mielőtt kijön le is kell tesztelni ezt teszik az adminok most éppen.... ez nem úgy van hogy megcsinálnak valamit pick pack és kész kiadják de le sincs tesztelve mert ha igy gondoljátok akkor álom országban éltek emberek...... -
WinStar #18703 tisztázzuk az alap fogalmakat: Hét eleje,Hétfő,Kedd....és hozzá tették: nem biztos hogy hét elején jön ki...valamikor jövő héten(ezen a héten) -
#18702 Régebben volt valahol egy mod,ami az f2-re bekapcsolható tükör méretét állította.
Valakinek megvan ez?
Üdv:z -
#18701 Ettől még olyan nagyon nem is félek.
Inkább attól, mit vágnak haza!
:) -
csaklaca #18700 én nem akarok türelmetlennek tűnni,de már hét eleje van..... -
Bowie #18699 Én meg azt csípem amikor cammogok 90-el a külső sávban és látom a tükörben jön az al a belsőben,kirakja az indexet és halál nyugalommal beletrafál a pótomba.Nesze X%-os kár de ez még hadján mert én okoztam a kárt 450 eu. -
jocking #18698 Az NFS sorozat a Most Wanted óta (nem a mostani, hanem az első) egy fos. Az volt az utolsó igazi nfs. -
milos620 #18697 Szia!
Nagyon szép a gép!!!
Figyu: az állóklímát, hogy sikerült felrakni?
Mert a restacar.hu-n nem találok ilyen kiegészítőt!
A GoodYear gumik nagyon jól néznek ki!
Ha már a gumiknál tartunk betudná moddolni az alábbiakat valaki!
Csak egy ötlet!
Bridgestone Greatec Megadrive
Michelin Xone
-
#18696 att hittem az előző hozzászólásra reagáltál, mármint hogy NFS-ezik, és az uj rész egy szar :) -
#18695 Mi lett fos?
-
#18694 Mindjárt itt a patch, hátha meglepnek valamivel :D -
#18693 az egy fos lett, már bocs :) -
#18692 Lézem, mint az R-Go, csak már nincs mit megbeszélni. Kissé unom is már.
Festettem egy tökéletes gépet magamnak, a rabszolgáim meg dolgoznak. Ha van kedven megyek egy fuvart, aztán kilépek, és lehet, hogy két napig felé sem nézek.
Olvasni szoktam, de olyan kérdések merülnek fel, amik a bannerban benne vannak. Aztán, hogy ki épp hol jár, és dobja a képet róla... Hát, én is ugyan azzal a játékkal nyomom, láttam már hasonló rakományt, tájat, 'kamillont, sőt már ettem is.
Meg dolgom is akadt. Más jellegű. Úgyhogy, kösz megvagyok!
:) -
Hungarykum #18691 Nekem az a kedvencem az AI kocsiknál, mikor megyek 90-el, az AI pedig felakar jönni az autópályára vagy útszűkítésnél beakar sorolni. Kb 20 méterre vagyok tőle, erre nyugodtan kihajt, de aki mögötte van, az is megy utána, mintha ott sem lennék. Ilyenkor felmegy az agyvíz, aztán ha olyan kedvem van, fékezés nélkül lezúzom mindet. 400€-s büntetés, AI kocsi valahol az útszélén. No Problem. -
sgteam #18690 attól mert be linkeltem, hogy 186-ot is tud menni a kamion nem azt jelenti, hogy száguldozom!!! de el vagytok szállva magatoktól ti normál játékosok -
Zola02 #18689 sziasztok Lacejka azokat a kiegészítő lámpákat honnan szedted le? -
jawol #18688 macleody teljesen eggyetértek veled -
#18687 NFS -
#18686 Tényleg mi van Batmancival? Napok óta nem látom. -
#18685 Ne is mondd. Most olvasgattam egy fórumot, egy embert nem láttam aki normálisan tolná a játékot. Versenyt csinálnak abból ki mennyivel tud menni. Nem értem ez mire jó. Pont nem erre találták ki ezt az egészet. Nekem sokkal nagyobb élvezetet nyújt ha betartom a szabályokat, kiteszem az indexet, megállok a pirosnál, nem előzök záróvonalon... Na megyek letolok egy fuvart mielőtt felidegesítem magam :) -
#18684 Ja, tökre élethű ennyivel menni... -
sgteam #18683 -
jawol #18682 Vélemény?
-
Letöltés -
jocking #18680 Ráadásul ha felmész az autópályára, az összes hülye angol szembe jön. -
The Best #18679 Bocsi elöbb valami hiba van
Indulás elött
a másikat nem tudtam szerkezteni bocsi -
The Best #18678 Indulás elött
[IMG][/Uhttp://picturepush.com/public/11387796][IMG]http://www3.picturepush.com/photo/a/11387796/img/11387796.pngRL][/IMG]
Itt már pirosban :)
[IMG][URL=http://picturepush.com/public/11387807][/IMG]
Tájképek
[/IMG]
[IMG][/IMG] -
The Best #18677 Nagyon sok helyen van olyan hogy zöld volt a lámpa a csávó meg elöttem termet 400euro mert balesetett okoztam Meg hirtelen mellettem teremnek. -
#18676 Hát ez már nekem is a szemembe akadt... Óvatosabban is haladok arrafele, mert már nem egyszer volt, hogy hirtelen egy mellékútról kihúzott elém a töki és én alig tudtam lefékezni. -
jawol #18675 Valaki tud linkelni a középfülkés dafhoz skint? -
Drope #18674 Üdv mindenkinek! Szeretnék magamnak egy egyedi kamion skint,viszont sajnos próbálkozásaim ellenére sem tudom elkészíteni. Arra gondoltam,hogy valaki aki elég jól ért a skineléshez,és megtudná csinálni és szívesen vállalná is,az dobjon egy PM-et,és ott elmondom pontosan milyet,hogyan szeretném. A legjobb az lenne,ha én tudnám megcsinálni,de sajnos nem megy:DD -
Esősen a parkolóban,napközben... -
#18672 A Garázsokat fel tudod számolni és eltudod adni, de nagyon nem éri meg... Azt nem probáltam, hogy az alap kiinduló garázsod felszámolható e, de van egy tippem rá, hogy nem... De ha megtalálod a garázsok listáját, és ott rá állsz amit el akarsz adni, kiderül, mert a bal oldali részben ott van amit keresel...
Angel D. -
#18671 Olyannyira, hogy arra csak akkor vállalok fel egy fuvart, ha keveset kell ott menni, és eléggé zsíros a buli...
Kreszt sem ismerik arrafelé, nekem ez baszta fel az agyam, az általad leírtak mellé. Aztán van a "trükk híd" is... Se tábla, se semmi, wgyszer csak jön egy bukkanos híd, és hokkifékkel kell lasítani, mert ha éppen nincs elötted senki, akkor szethulsz ha nagybb sebeséggel átmész rajta, ha meg van ott valaki 11-el megy és felökleled, de nem kicsit... Összegezve, szopatós egy környék, egyenlőre még garázsom sincs ott, de sajna elkerülhetetlen lesz, mert Europát eléggé kezdem kivégezni....
...és ide egy okoság: arra nem csináltak még modot, hogy a kasszás csilingelés kiiktatodjon (100 ember környékén ez a folyamatos kassza csörgés, elég idegesítő)? Illetve arra, hogy jobban átlátható legyen a soförök tevékenysége? ...mert ez, ami éppen rendelkezésre áll, egy 100 fős céghez eléggé karcsú statisztika, arról nem is beszélek, milyen szépen lelasul ott a játék betöltése....
Angel D. -
#18670 Minek kell balfasz kérdésekkel tölteni a topicot szerinted minek vannak kamionkereskedők? -
Bal0924 #18669 Elfelejtettem,
megtudom változtatni a kedvenc márkámat? És ha igen hogyan?