A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Nem birtam ki, nagyon nehéz nem le ülni játszani.
Pár dolog, ami nem jó, vagy hiányzik (nyilván nem jut eszembe minden):
- Optimalizálatlanság. A képeken is látszik, nem túl szép a graf, pedig nincs annyira szar gépem.
- Csak bérelt pótokat vihetünk, nem lehet saját pótot (pótokat) venni.
- Az alkalmazott sofőrök nagyon bénák, sokszor olvasom, hogy üresben mentek haza. Ha én szabhatnám meg, mit vigyenek, és hova, nem lenne a rengeteg üres menet.
- Az AI sokszor indokolatlanul fékez, már egyet-kettőt seggbe nyomtam, mostmár inkább jobban lemaradok.
- A rádió megoldása elég igénytelen, ennyi erővel mehetne a háttérben bármelyik zenelejátszó.
- Legalább 1db régebbi gép is lehetne a játékban (azt már nem is merem írni, hogy típusonként 1db).
- A belső térbe semmit nem lehet tenni a névtáblákon kívül.
Biztos van még, így hirtelen ezek jutottak eszembe.
Hogy ne legyen egyoldalú a lista, pár dolog, ami tetszik, ill. javult az eddigi játékaikhoz képest:
- Grafika. A dinamikus fény árnyékkal így is baromi jól néz ki
- Irányítás. A kamion végre úgy viselkedik, ahogy én szeretném.
- Váltás. Végre kuplung, és H váltó, ami még így is három féle képen állítható be. A manuális váltást nagyon jól megcsinálták.
- Világítás. Végre külön gombra tették a reflektort, amit ha felkapcsolok, lehet is látni valamit. Külön jó pont, hogy az extra lámpák sem dísznek vannak, ha felkapcsolom az alsó-felső refiket, jaj a szembejövőknek.
- Ha fent marad a refi, vadul villognak a szembejövők. Illetve néha villognak kereszteződésekben, hogy kiengednek.
- A városok nem túl nagyok, de elég jól „elő vannak vezetve”, hogy nagyobbnak hassanak.
- A kamionok tuningolhatósága, bár még elég gyér a felszórható felhozatal.
- Az angolokhoz átkelések megoldása nagyon bejött, főleg, hogy ez több helyen megtehető.
- GPS. Ez az egyik legjobb ötlet volt, bár érthetetlen, hogy a Magnumból miért maradt ki… (egy moddernek köszönhetően már van benne)
- Esőt nagyon jól megcsinálták.
Ebből is van még biztos, hirtelen ennyi jutott eszembe.