• sathinel
    Én mondhatni hogy linux fan vagyok, de annyira nem hogy mindenre azt használjam. Alap dolgokra teljesen megfelelt, sokszor még jobban is tetszett, de játszani nem szeretem a bonyodalmakat. Ezenfelül a win7 laptopom is nagyon szépen működik. Semmi gondom nem volt még vele, és szerintem szépen megcsinálták végre az OS-t.
    A linux nagyon király mert mint a legót többféleképp a célnak megfelelően tudják felépíteni. Ezen felül az opensource miatt cégek, magánszemélyek fejleszthetnek, átírhatják, és így nagyon gyorsan fejlődik. Nem csak az alkalmazásokat fejleszthetik, hanem a rendszer egésszéhez hozzáférhetnek. Valsz ez miatt a hardware gyártók nagyrészének ezért könyebb androidra, linux-ra fejleszteni.
    Ati problémáim nekem is voltak, de mióta az AMD megvette kicsit megváltozott a helyzet.

Én nagyon drukkolok a linux-nak, de windows kikerülhetetlen sok ember számára, vagy túl sok bonyodalommal jár ha spec dolgokat akarnak. Persze nagy átlagnak mindegy hisz azok amúgy is kb úgy használják ahogy az okostelefonokat szokás. max pár alkalmazás.Értem ez alatt a szövegszerkesztőt, stb pl apám sem használta szerintem még soha, de böngészni zenéthallgatni, skype, szokott.