• Mythic
    Egyszerűen imádom az Ubuntu Lucid Lynx verzióját! Sokan hurrognak, hogy semmivel sem jobb, mint a Win7. Azt hiszem az egyik leglényegesebb kérdésben a Win bármelyik verzióját veri, mégpedig bármikor, bárhova, bármennyiszer telepíthetem. :) Ez azért nem mindegy. Teljesen igaz, az első napok, hetek nem voltak egyszerűek. Szinte elölről kell tanulni az OS alapokat, de az ubuntu.hu közössége előtt emelem kalapom, mert minden kérdésemre részletes és gyors választ adtak. Amióta pedig kicsit ráéreztem a linux világára a család minden számítógépén ubuntu, vagy kubuntu fut. Arról nem is beszélve, amikor meglátja valaki, hogy miket trükközik az ember linux alatt, a fél előadóterem csak les, hogy húúú mi ez öcsém, nekem is kell ilyen win. Aztán csak lesnek, hogy hát kérem ez linux, és nagyon szívesen segítek áttérni, mert egy egyetemistának, tanulónak, egyszerű usernek nincs tökéletesebb választás. Gyors, biztonságos, ingyenes, 100%-ig testre szabható és egy kis utána járással tényleg gyönyörűvé tehető. Nem kell tőle félni, ha a 45éves apám 15perc után tudta használni az alapdolgokra, és a 19 éves 0 informatikai érzékkel rendelkező barátnőm is azt használja minden nap, akkor azt mondom, nem lehet bonyolult. Akit meg érdekel is kicsit az infó, az már csak érdekességből is kipróbálja és szerintem 75% ott is maradnak. ;)