banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • ForzaInter
    drámailag ez a rész nagyon ütött

a nyitó jelenet szerintem marha jó volt, de utána sem volt gond. én egyedül a cliff-et hiányoltam a végéről.

a kormányzó azért az évad végére már simán olyan geci lett mint a képregényes változata.

az ilyen kommentek, hogy: "vontatott, unalmas a sorozat, kevés az akció" már kurvára unalmasak. ez egy dráma sorozat, és egy olyan csatornán fut amely pont a dráma sorozatairól híres, és a képregény sem az akcióról szól..

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azon amúgy nem értem miért problémázik mindenki, hogy miért futamodtak meg. odamentek a börtönhöz egy csomó rutintalan átlag emberrel, akiknek a többsége még lehet zombit sem ölt. rick-ék ezt nagyon jól tudták, csak egy jó taktikát kellett kitalálniuk az emberhátrány miatt és nyert ügyük volt. jó hogy elmenekült a legtöbb ember mikor minden irányból lőttek rájuk, full sötét volt, nem láttak semmit csak azt, hogy egy csomó zombi támad rájuk.. így kívülről könnyű okoskodni, de ha belegondolunk a helyzetükbe akkor tok logikus lépés volt a részükről. rick-ék kevesebben voltak mint a kormányzóék, de ők sokkal tapasztaltabbak voltak, ennyi.